27. december 2012 | Tilbage Til Fortiden #6

Hej verden.

Her kommer den næste del af min dagbogsserie, som jeg har glemt alt om de seneste fem måneder. Men nu er den tilbage! Jeg håber, at I får noget ud af det – jeg synes i hvert fald selv, at det er underholdende. Som I kan se herunder, havde jeg engang en forkærlighed for at lave lister, hvor jeg omtalte mig selv i 2. person. Nyd det.

//A

27. december 2012

Vigtige ting i A’s liv lige nu, til senere brug:

1. I dag (27-12-12) har du indledt del 2 af “lev sundt”. Del 1 gik galt efter sommerferien i Paris og Italien med for meget is og pizza. Din kampvægt er steget og alarmklokkerne er begyndt at ringe.

2. Dine bedste venner i skolen hedder Rebekka, Randi, Sabina og Irene. Og måske nogle flere.

3. Du arbejder på biblioteket med at sætte bøger op. Det er fjong, bortset fra de larmende og rodende børn.

4. For tiden satser du på at skulle være psykolog, når du bliver voksen.

5. Hvis du engang, gud forbyde det, skulle få børn, så har du lige fundet ud af i dag, hvad de skal hedde. Den ene skal hedde Alberte, fordi du hørte en mor råbe “ALBERTE VI SKAL HJEM!” inde på biblioteket, og så tænkte du, at det lød da meget godt, og at det kunne du også godt tænke dig at kunne råbe engang. Den anden skal hedde Flemming, fordi det kunne være sjovt, og fordi det er synd, at det navn er ved at uddø.

6. Du har en aftale med din ven Bokka om at flytte til Aalborg og studere et eller andet smart engang og købe alt i IKEA.

Alt for nu.

2 tanker om “27. december 2012 | Tilbage Til Fortiden #6

  1. Ih, hvor jeg knuselsker det her indlæg. Jeg synes især, at det er så fint, at du har skrevet dine noter til dig selv – fremfor en dagbog, fiktionel ven, eller noget andet. Det bliver virkelig en slags tidskapsel og en form for dokumentation. Og tænk, nu er du psykologistuderende!
    Åh, jeg ville ønske, at jeg havde givet mig selv den samme form for gave, men det er jo ikke for sent! Tak fordi du delte. ❤

    1. Tusind tak! Jeg synes også selv, at det er lidt sjovt at se tilbage på, og hvor er det dejligt at andre end mig kan få noget ud af det! 🙂 Og det er helt sikkert aldrig for sent!
      /Amanda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.