8. april 2010 | Tilbage Til Fortiden #2

Nu er jeg 14 år. Det har jo ikke ændret sig så meget, siden jeg var tretten, det er jo bare et tal. 

I denne bog vil jeg skrive ned, hvad jeg går og tænker på. Det er sjovt at se tilbage på senere i livet. Jeg vil gemme denne bog altid.

I dag er det torsdag. Det betyder, at jeg møder klokken 10 og har fri klokken 3. Det er sgu en lidt lang dag.

Jeg er glad for skolen. I dag fortalte Julie, at hun skal på efterskole i 9. klasse. Jeg vidste det jo godt, men alligevel tænker jeg på, hvordan det kommer til at gå. Det er skræmmende at tænke på, at der kun er lidt over ét år til. Men til den tid kan det være, at det hele er anderledes. 

På søndag skal jeg til Marias konfirmation. Det bliver spændende. Jeg har aldrig før været til konfirmation. Jeg skal ikke konfirmeres. Jeg tror ikke på gud. Jeg er den eneste i klassen, der ikke vil konfirmeres. De andre har fået at vide af deres forældre, at de ikke får gaver og fest, hvis de ikke vil konfirmeres. De synes åbenbart, at det er vigtigere med gaver og fest, end at stå ved sin holdning. Det ville jeg have gjort, selv hvis jeg ingen fest fik. Men folk er jo forskellige.

/Amanda Mohr Thylkjær Hansen

7 tanker om “8. april 2010 | Tilbage Til Fortiden #2

  1. Det skal jeg huske på, til næste gang Mie (min søster) siger jeg skal give hende penge tilbage, da jeg ikke troede på gud 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.