“Tak for dig” og andre forfærdelige udtryk, der bør ties ihjel

Hej verden.

Da jeg har været i et fremragende humør i lang tid og har forsøgt at sprede positiv energi, vil jeg nu tillade mig at skrive om forskellige udtryk, som jeg hader og mener bør ties ihjel. Det er muligvis utroligt ukonstruktivt, da jeg ikke burde skrive om dem, hvis jeg mener, at de bør ties ihjel. Desuden kan jeg ikke pålægge andre mennesker at skulle mene det samme, som jeg selv mener. Men jeg føler et behov for at gøre det alligevel.

Udtryk-jeg-hader listen:

“Tak for dig”
Hvad fanden er det for noget at sige? Det giver for det første ingen mening, da man ikke kan sige tak for noget, man ikke har fået. Man kan jo ikke få et andet menneske, og hvis man i virkeligheden mener “tak fordi du eksisterer” så skal man sige det, i stedet for at sige “tak for dig”, for det er åndssvagt, misvisende og desuden lyder det bare forfærdeligt.
Har du plads til mig i din kuffert?”
AAAARRRHHH, det undrer mig at folk kan blive ved med at sige/skrive det til hinanden, da jeg egentligt troede, at det kun var noget 13 årige sagde, men så blev jeg ældre og indså at folk i alle aldre siger det. Det er som om, at folk antager, at man ønsker at have dem med på ferie, hvis bare der var “plads i kufferten”. Men nej, det er der jo ingen der gider, de er i hvert fald utroligt få mennesker jeg personligt ønsker at komme på ferie med. Så nej, selvfølgelig er der ikke plads i kufferten, og nej, jeg gider ikke at have dig med på ferie, så lad være med at sige sådan noget pis! 

“Min mund løber i vand”

Dette er et udtryk jeg aldrig har forstået hvorfor man skulle bruge. Det giver mig ikke rare billeder inde i hovedet, når nogen siger, at deres mund løber i vand, når de tænker på fx en flødeskumskage. Og nogle bruger det endda som en form for kompliment, når de ser andres mad. “Nej hvor ser det lækkert ud! Jeg kan mærke mundvandet gå igang!” 

ARRHHHH 

I den forbindelse skal jeg også huske at nævne, at jeg HADER ordet “mums”. Jeg har alvorlige problemer med det ord. Jeg bliver aggressiv når nogen bruger det, og det er problematisk da der er virkeligt mange der bruger det ord og jeg ikke rigtigt kan tillade mig at reagere med vold eller at sige til dem, at de ikke må sige det, da jeg jo ikke skal forsøge at kontrollere andre mennesker (desværre). 

Og så til nogle irriterende ord:

“Skattemus” eller bare “skat” generelt, der er et eller andet forfærdeligt over de ord, jeg kan slet ikke holde det ud (hvilket man ikke er i tvivl om, hvis man er en af de få personer, der har forsøgt at kalde mig enten skat eller skattemus, det er ikke endt godt i nogle situationer. Dog er jeg heldigvis aldrig blevet kaldt skattemus for alvor, det er kun noget folk har gjort for at irritere mig, hvilket virkede). 

Og til sidst et forfærdeligt udtryk jeg også hader:

“Pas på dig”

Hvad fanden er det for noget pis at sige? For det første er det grammatisk ukorrekt og for det andet bliver det altid sagt af irriterende mennesker, der ønsker at implicere, at man ikke selv kan finde ud af at “passe på” sig selv på en ordentlig måde. Eller det kan godt være, at nogen siger det i en god mening, men så kan de i det mindste sige “pas på dig selv” og gøre sætningen færdig, hvis de ønsker at man skal lytte til dem. 
Nåh. Det var nok vrede for nu. Det var godt at få det ud. 

Hyg jer. 

//A 

2 tanker om ““Tak for dig” og andre forfærdelige udtryk, der bør ties ihjel

  1. “Min mund løber i vand” Jeg bruger det en del XD, især efter at jeg opdagede at det faktisk er noget der sker når jeg tænker på lakrids. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.