Generelle overvejelser om livet osv.

Hej verden. Min hjerne koger over. Men på den gode måde. Her er en liste over alt (næsten) hvad jeg har tænkt over de seneste par dage:

 1. Børne-litteratur. Hvorfor har jeg været i bogopsætter i snart 3 ½ år og ALDRIG stødt på en bog der handler om homoseksualitet/transeksualitet/noget andet end heste, kærester og venindedrama/’uhh min familie er så pinlig’-historier? HVORFOR?!
 2. Hvem er jeg? Er jeg den jeg gerne vil være, og hvis jeg er, hvordan bliver jeg så ved med det? Hvordan sikrer jeg mig, at jeg ikke glemmer, hvem jeg er, og hvad jeg gerne vil? Hvad kan jeg gøre for at være sikker på, at jeg gør hvad jeg vil i mit liv og ikke ender op som en samfundsslave der gør alt det som jeg tror, at jeg bør gøre, men egentlig ikke har lyst til?
 3. Hvilken uddannelse skal jeg tage? Her er alle dem jeg ser som muligheder pt: Engelsk, Litteraturhistorie, Psykologi, Filosofi, Lingvistik, Journalistik, Dansk, Fiskehandleruddannelsen (man skal aldrig sige aldrig).
 4. Hvor skal jeg bo? Skal jeg blive boende i Randers? (Ja). Er jeg en taber hvis jeg bliver boende i Randers? Bliver jeg træt af at pendle til Aarhus hver dag i 5-6 år? Hvad nu hvis jeg indser, at jeg hader Aarhus og får stress af at være der hver dag? Hvad nu hvis jeg vælger den forkerte uddannelse? Hvad nu hvis jeg aldrig får et godt arbejde? Hvad nu hvis mit liv går rigtig dårligt?
 5. Er mit liv interessant nok? Gør jeg de ting, som jeg gerne vil?
 6. Er jeg interessant nok? Er jeg selv-centreret hvis jeg mener, at jeg selv er interessant?
 7. Burde jeg få en anden frisure?
 8. Hvilken ansigtsform har jeg, og har det overhovedet nogen relevans?
 9. Hvorfor har så mange kvinder det dårligt med sig selv og deres udseende? Er det pga. kønsforskelle og i så fald er det de biologiske eller samfundsskabte faktorer der spiller ind?
 10. Burde jeg tage på en længerevarende udlandsrejse alene som en del i find-mig-selv-processen? Eller er det nok med en togtur alene til Aalborg/København/en éndagstur generelt?
 11. Hvordan ved jeg, om jeg er et selvstændigt individ?
 12. Er det sikkert at tage toget til Malmö eller skal jeg forvente at blive beskudt?
 13. Hvorfor er så mange mennesker imod flygtningen i Danmark når de selv har det så godt, at de har tid til at bekymre sig om ting, der ikke engang vedrører dem selv?
 14. Hvad er meningen med livet?
 15. Vil der komme robotter med kunstig menneskelig intelligens i fremtiden? Hvilke problemer vil det medføre og hvilke fordele? Er der nogen som helst måde vi kan undgå at jorden ender med at blive et forfærdeligt sted hvor den rigeste fjerdedel af befolkningen ejer alt og resten har det forfærdeligt? (Det er allerede ved at ske).
 16. Bananmuffins smager godt.
 17. Vi har en rotte i haven, som vi har døbt Rotte-Per. Jeg ved ikke hvor den er lige nu, og det er som en dårlig gemmeleg.
 18. Biblioteket er et smukt sted, og jeg kan ikke lide mennesker der kritiserer biblioteket og/eller bibliotekarer.
 19. Det er et godt liv
 20. Hvorfor sker der altid noget dårligt når jeg netop har tænkt “Hurra alt er godt”?
 21. Hvorfor er mennesker så forskellige og samtidige så ens?

 

3 tanker om “Generelle overvejelser om livet osv.

 1. Du har haft travlt. jeg vil mene at du har et mere firkantet ansigt 🙂
  udsende præference skifter fra person til person, dog er “idellen” kultur bestemt altså samfundet. Tag ud at rejse hvis du føler for det, og vent med at flytte hjemmefra hvis du ikke er sikker på at du er klar til at flytte, for når du først har fået “rødder” og har vendet dig til det, er det forbandet svært at komme væk herfra igen :-).

  Uddannelse er efter min opfattelse noget man prøver af, og via trial and error finder man på et eller andet tidspunkt noget man syndes om. + der er ikke længere “en rigtig” uddannelse, da folk skal kvalificere sig til ting, og derfor bliver ved med at uddannelse sig igennem livet.

  tager du dine egne beslutninger eller har du en maskine eller en anden person til det, for så længe du tage din beslutning selv så er du et selvstændigt menneske.

  🙂

  1. Tak for det, jeg ville umiddelbart ikke have tænkt firkantet men der er meget man ikke selv ser xD
   Det kan du have ret i, dog skifter det fra uge til uge/dag til dag hvad jeg føler for. I sidste uge havde jeg vildt meget lyst til at tage ud og rejse, I denne uge synes jeg det virker besværligt xD Under alle omstændigheder tror jeg ikke det bliver en voldsomt lang rejse, men vi får se.
   Ift at flytte hjemmefra så er det det samme. Nogen gange har jeg vildt meget lyst til at flytte snart, andre gange tænker jeg at det kan vente. Men jeg skal først have fundet ud af hvad min plan er for næste år, da det nok vil være en skidt idé at flytte hjemmefra hvis jeg ikke kan få SU hele året (fordi det kun tager tre måneder at tage tysk, og jeg ikke kan regne med at finde et arbejde efter det).
   Så der er meget at beslutte, dog ved jeg at jeg nok skal finde ud af det hele x)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.