Opdatering på det sidste stykke tid

 

Hej verden.
Det er nu ved at være relativt længe siden at jeg sidst har skrevet et indlæg, og eftersom jeg ikke har kunnet tage mig sammen til at skrive om nogle aktuelle/rigtige emner, så kommer der nu en opdatering på de sidste par uger(egentligt bare denne uge, nu jeg tænker mig om, da der ikke skete noget spændende i sidste uge, ud over at jeg fik nye vanter, som I kan se på følgende billede)

DSC_0108(1)

Men i denne uge er der rent faktisk sket en del. Ugens højdepunkt er, at jeg for første gang i 2 ½ år har fået en ny telefon!! Normalt plejer jeg at skifte telefon ca. en gang om året, men denne gang har jeg ventet i meget lang tid, synes jeg selv. Jeg har købt en Sony Xperia Z3 Compact, og den er indtil videre mega awesome. Og den er vandtæt, så jeg skal ikke bekymre mig om at komme til at hælde vand ud over den (selvom jeg alligevel vil forsøge at undgå det).

Tirsdag var jeg sammen med Iris, hvor vi for første gang i historien var hjemme ved mig, i stedet for hos hende. Vi så tv, snakkede, spiste omelet med bacon og tilbragte relativt lang tid på Ikeas hjemmeside, fordi det er hyggeligt at se på lamper/gulvtæpper.
Hun endte op med at få et dybt venskab med både min hund og kat, så det var en succes for alle.

Generelt har ugen stået i julekagernes og specielt pebernøddernes tegn. Min mor (www.nogetiovnen.dk), er begyndt at bage nogle pebernødder der er så gode, at man ender med at spise 50, når man først har spist én. Derfor valgte jeg at tage nogen af dem med i skole i torsdags, fordi jeg har det med at bestikke folk med kage, så de vil blive ved med at være venner med mig (og det virker altid). Jeg gav en pose til Iris, og den anden pose endte Maria og Svane med at spise helt selv indenfor 10 minutter, da vi havde mellemtimer. De var så begejstrede for pebernødderne, at de valgte at skrive et brev til min mor, hvor de bad om nogle flere. Det siger en del om hvor gode pebernødder det er, da de normalt ikke er typerne der skriver breve.
Og det virkede, da hun i dag bagte en ny og ret stor portion, så min taske er nu fyldt op med pebernødder i stedet for bøger, og jeg ser frem til at blive populær i morgen.

I dag har jeg rent faktisk været social, selvom det er søndag, og søndag normalt er sådan en dag hvor jeg nægter at tale med nogle folk, og sidder og laver lektier/læser hele dagen. Men ikke i dag.
Jeg tog for første gang i historien bussen på en SØNDAG, hvilket føltes meget forkert og underligt. Det var dog meget godt, da der ikke var specielt mange mennesker med, som I kan se på billedet:

DSC_0101

Jeg skulle til bogopsætter-julearrangement på Dronningborg Bibliotek, hvilket jeg havde store forventninger til, da jeg aldrig har været derinde før.

DSC_0105

Det er et ret lille sted, som overhovedet ikke ligner et bibliotek, men det er det. Det endte op med at blive et vældig hyggeligt arrangement hvor jeg rent faktisk fik talt med folk, og dannet diverse interkommunale relationer (det er et nyt begreb jeg netop har besluttet findes).
Vi spiste mad og ris a la mande, spillede pakkespil og fik en rundvisning på biblioteket, som varede i alt 30 sekunder da der ikke er specielt meget at se.

Da arrangementet havde varet 3 timer, vurderede jeg at jeg godt kunne tillade mig at gå, da halvdelen af de andre også var gået. Så gik jeg hen til min ven Bokkas hus, som ligger meget tæt på biblioteket. Jeg havde nogle pebernødder med som jeg gav til hende og hendes mor, fordi de er nogle af de hyggeligste mennesker i verden.

DSC_0106

 

Bokka var i gang med at lave marengs-julepynt, hvilket blev ret fancy og fint ^^

DSC_0074

Til sidst får I dette billede som min telefon har taget, efter jeg gik ind i en eller anden sjov funktion, som giver en en følelse af, at man har taget LSD eller noget andet syntetisk (ikke fordi jeg kan udtale mig kvalificeret om hvordan det føles, men jeg har en hypotese om at det er sådan det er).

Det var alt jeg havde at sige for nu.

Hyg jer.
/A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.