Nyt værelse!

Hej verden.

Dette er det første rigtige nye indlæg, efter at jeg har fået mit eget domæne. (Uha, det lyder sofistikeret). Min plan med denne nye blog, er at mine indlæg fremover kommer til at have mere indhold end tidligere, så der vil ikke komme så mange indlæg der i detaljer beskriver hvad jeg har lavet igennem hele dagen. Derimod vil jeg fokusere på at skrive om væsentlige emner der optager mig, og ting jeg generelt tænker over, som kunne være relevante for andre, og måske endda inspirerende! (Tillader mig at leve i troen).
Desuden vil jeg arbejde på ikke at starte hver anden af mine sætninger med “nåh, men”, for det er begyndt at tage overhånd. Lad os se hvordan det går med at stoppe med det.

Nu har jeg en stor trang til at skrive “Nåh, men”, men jeg vil forsøge at lade være.

Det jeg egentlig vil fortælle, er at jeg fik en masse ud af ferien. Jeg var på arbejde tre dage, i Esbjerg, i Aalborg og på hotel (hvilket ikke var noget at råbe hurra for, men en meget hyggelig tur), jeg fik læst tre bøger, lavet matematik-lektier så det endte med at jeg rent faktisk nu forstår konceptet med 2. grads polynomier, været i biografen og se Fasandræberne (og læst den) og sidst men ikke mindst, var vi i Ikea for at købe en masse nye møbler til mit værelse.
Nu har jeg ikke nogle før-billeder af hvordan det så ud, men det var altså ikke specielt hyggeligt eller praktisk eller noget som helst.

Hovedformålet med at tage i Ikea var først, at jeg i omkring et halvt år har gået rundt og plapret om, at jeg ønskede mig nogle hylder jeg kunne opbevare min (stadigt voksende) samling af bøger på. Dette udviklede sig dog til, at jeg fandt ud af, at jeg også havde brug for en fodskammel.
Da vi så kom til Ikea, og havde spist kødboller med sovs og tyttebær (en af de bedste retter i nyere tid), endte det med at jeg blev så inspireret af Ikeas atmosfære, at jeg fandt ud af at jeg havde brug for to reoler i stedet for nogle hylder. Derfor købte vi en stor reol, hvor der samtidig også kunne være plads til mit tv og alt muligt andet, og en mindre reol der kunne stå ved siden af mit skrivebord. Jeg fandt også ud af, at jeg havde brug for et nyt bord, der kunne stå i mit nye læsehjørne, så jeg havde noget ordentligt at opbevare bl.a. mit (også nye og fancy) tekrus på:

IMAG5382

Det er da mega pænt!! Læg mærke til katten i baggrunden. 

Jeg fik også købt et nyt sengetæppe, nyt sengetøj og et meget stort håndklæde. Så Ikea-turen var en succes, selvom vi til sidst var mere døde end levende, og ikke kunne mærke vores ben eller andre kropsdele. Min bror udtalte, at han “følte sig helt træt i sin hud”.
Da vi kom hjem skulle det hele så bare samles, og desuden skulle mit værelse ryddes op. Jeg fik ryddet op i mit skab(med hjælp fra min mor), så det rent faktisk nu kan lukkes og ikke ser frygteligt ud. Det er virkelig rart.

Lørdag blev vi færdige med at samle alt, og resultatet blev mega awesome.

IMAG5379

IMAG5372

^^Det er her jeg kommer til at læse alle mine bøger fra nu af^^

Og nu det vigtigste af det hele; min nye fancy bog/tv/alt muligt reol med plads til alle ting i verden:

IMAG5381

 

Ihh se, fjernsynet er pludselig blevet til en pejs!!

 

Det var billeder af alt, undtagen af skrivebordet og den anden reol, men det er ikke så vigtigt.
Jeg synes resultatet er virkeligt fint, og nu har jeg lyst til at være på mit værelse hele tiden og holde det ordentligt, for det er jo så pænt at jeg ikke vil ødelægge det! Det er praktisk.

 

Det var alt jeg havde at sige for nu. Næste indlæg kommer nok til at handle om Fasandræberne, som jeg både har set i biografen og læst i ferien, og derfor nu kan tillade mig at udtale mig om hvorvidt filmen eller bogen er bedst.

Hyg jer.

/A

2 tanker om “Nyt værelse!

  1. “Og nu det vigtigste af det hele; min nye fancy bog/tv/alt muligt reol med plads til alle ting i verden”

    WOW~!!! HELE VERDENS TING!! … er den ikke lidt lille? eller har de LØGET for mig da de sagde at vi var nogle materialeske sv*n!!!!?

  2. Jeg var meget begejstret da jeg skrev indlægget, men nu kan jeg godt se, at der nok ikke er plads til alt i verden. Men jeg har nu fået plads i mine andre skabe og hylder, så der er i hvert fald plads til flere af hele verdens ting end før 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.