Alene hjemme – bacon, bøger og biologiaflevering

Hej verden.

Jeg har været alene hjemme fra i går omkring middag til i dag kl. 18, hvilket er den længste periode nogensinde jeg har været alene i huset! OG så var der endda ikke nogen der forsøgte at bryde ind eller bortføre mig til et fjernt land i en skummel bil. Det synes jeg selv er meget godt klaret.
Grunden til at jeg skulle være alene hjemme, var at min mor skulle på et fancy kursus i Nyborg, og at min far og bror havde fået den idé at de ville benytte lejligheden til at besøge min farmor og farfar i Kerteminde, nu hvor vores bil alligevel skulle køre til Fyn. Jeg havde dog valgt ikke at tage med, fordi jeg gik ud fra at jeg ville have en del lektier for. Dette var en yderst intelligent beslutning, da jeg var kommet en smule bagud efter at have været syg halvdelen af ugen, og desuden skulle lave to biologi-afleveringer til næste uge + alt muligt andet.
Jeg lavede lektier i omkring 4 timer i dag, da jeg koncentrerede mig mega godt fordi der var HELT stille i huset, og ikke alle mulige folk der hørte ‘Søndag i Farver’ på P4 og støvsugede eller andre larmende ting. Det var virkelig rart til en afveksling. Nu lyder det som om at jeg hader min familie, hvilket jeg ikke gør, jeg er bare meget stor fan af stilhed. Dette citat beskriver meget kort og præcist hvad jeg mener:

“Open your mouth only if what you’re about to say is more beautiful than silence”.

Jeg ved godt, at det ikke rigtigt fungerer i praksis, men nogen gange ville det være rart at alle folk gik ind for det budskab, i stedet for at stå og plapre løs om vejret og andet ligegyldigt pis.
Dette kan jeg skrive en del om, så det må blive i et andet indlæg.

Nåh, men jeg fik lavet en masse lektier, faktisk flere end jeg havde aftalt med mig selv at jeg skulle lave i dag, så det var en succes.
I går lavede jeg ikke andet end at læse og se tv, stege bacon og lave risotto til mig selv. Jeg fik færdiglæst “Walk Two Moons” af Sharon Chreech. Det var en utroligt god bog, som overraskede mig meget. Jeg tror faktisk at det er min nye yndlingsbog, men jeg kan ikke helt forklare hvorfor, uden at afsløre hvad der sker i den af vigtige ting, (og derved ødelægge det for ALLE jer utroligt mange mennesker der læser mig blog, og som jo helt sikkert vil løbe ud og anskaffe sig denne bog, af den grund at jeg har sagt, at den er god).
Jeg kan ikke helt forklare hvorfor jeg så godt kunne lide den, der var bare noget anderledes og hyggeligt over den, samtidig med at den handlede om alle vigtige ting i livet.

Dette er nogle af mine yndlingssteder i bogen:IMAG5404_1

 

IMAG5402_1

Det var en awesome bog.

Efter det gik jeg i gang med en ny bog, som jeg netop har købt. Teknisk set er det en børnebog, men jeg har et eller andet med bøger der er skrevet for 10-11 årige børn. De er for det meste ret hyggelige, så jeg læser(køber) dem ind imellem (dette ser voldsomt nederen ud når jeg skriver det ned, men det er lige meget for sådan er JEG!)

IMAG5406

“El Deafo” af Cece Bell. Det er en historie baseret på forfatterens barndom. Den handler om at være døv i en verden hvor alle andre kan høre, og de problemer det medfører, men samtidig også de gode ting ved det. Jeg synes, at den er god, fordi den behandler nogle vigtige emner og samtidig får det til at fremstå enormt simpelt.
Det er den første bog i graphic novel-format jeg hidtil har læst (dette betyder bare at det er stillet op ligesom en tegneserie men er længere), og det var meget interessant at prøve. Desuden betød det at det kun tog mig omkring halvanden time at læse 230 sider, fordi det højst tog 15-20 sekunder at læse hver side.

IMAG5407

Den er så hyggelig!!
IMAG5408

Den var også ret komisk ^^

Nu har jeg læst tre bøger i denne uge, hvilket vil sige, at jeg har læst 57 bøger i 2014 indtil videre. Mit mål var 50 bøger, så jeg er relativt tilfreds. Nu er jeg så gået i gang med at læse videre i “The Darkest Minds” af Alexandra Bracken, som jeg ellers gik lidt i stå med. Men den virker meget god indtil videre, så jeg skal nok få læst den færdig.
Så jeg har foretaget mig masser af hyggelige og produktive ting (jeg tømte endda opvaskeren og ryddede op efter mig selv! OG fodrede hunden!), og har hermed fået konkluderet, at jeg sagtens kan flytte hjemmefra uden problemer. Dette venter jeg dog lige lidt med af flere grunde:

1. Mit værelse er blevet for hyggeligt og pænt til at pakke det ned og flytte alle tingene til et andet sted.
2. Jeg kan ikke få SU pga. for lavt timetal, så jeg ville meget hurtigt løbe tør for penge.
3. Det var faktisk meget hyggeligt at min familie kom hjem igen.

IMAG5409
(Her ser vi en træt hund)

Så konklusionen på denne weekend er, at jeg sagtens kan få min egen husholdning (også selvom jeg opdagede, at jeg har glemt at fodre katten. Men det gør ikke så meget eftersom den ser overvægtig ud, og havde godt af en fastedag).

Det var alt for nu.

Hyg jer.
/A

4 tanker om “Alene hjemme – bacon, bøger og biologiaflevering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.