På eventyr med offentlig transport + en kat

Hej verden. I går og i dag har begge startet en smule stresset, og her kommer en længere uddybende forklaring:
I går var sådan en virkelig typisk mandag, hvor alt bare gik en smule galt. Det startede med, at jeg tog afsted 10 minutter senere end jeg plejer, hvilket var super nederen. Imens jeg cyklede ringede Svane til mig, hvilket fik mig til at tænke “Er der noget galt/ringer hun for at sige at timen er aflyst/åh nej er skolen sprunget i luften”. Jeg kunne selvfølgelig ikke tage telefonen imens jeg cyklede, for sådan en type er jeg ikke (af den simple grund, at jeg ikke kan finde ud af at se på min telefon når jeg cykler, hvis jeg skal undgå at komme til at køre ud midt på vejen og dø/køre ind i en lygtepæl).

Intelligent som jeg jo er, valgte jeg derfor at ringe tilbage til hende IMENS jeg forsøgte at låse min cykel. Dette endte, som den hurtige læser måske har indset, ikke specielt godt. For det første var min cykel ved at vælte, jeg kunne ikke låse den med en hånd, og så tog hun ikke engang telefonen. Derefter valgte jeg at tabe min telefon, så den lå midt på fliserne hvor diverse menneskemængder kom gående. Det var ikke et smukt syn, nej. Da jeg så endelig havde fået låst den elektriske jernhest (min cykels nye navn), fandt jeg ud af, at den under alle omstændigheder ville vælte, fordi underlaget var ustabilt. Så jeg valgte at flytte hele cyklen nogle meter, hvilket var relativt kompliceret, eftersom den vejer 30 kg og var låst to steder.
Det var en prægtig start på dagen. Senere da jeg skulle hjem regnede det selvfølgelig af helvede til, og det var frygteligt og alt muligt forfærdeligt. Jeg blev virkeligt vred og irriteret og kold og fyldt med regn, så jeg endte op med at køre hjem imens jeg sagde diverse irriterede lyde. (Dette viste sig faktisk at være effektivt mod vrede).
Men ellers var det en fin dag.

I dag startede det med, at jeg skulle tage bussen i skole, fordi jeg ikke kunne cykle, da jeg skulle være sammen med Iris bagefter. Dette var en relativt forfærdelig oplevelse (altså at tage bussen). Der var fyldt med en masse mennesker, så jeg var nødt til at stå op, hvilket jeg hader når man står i en bus der kører, og derfor er i konstant fare for at vælte og dø, og desuden starte en lavine af væltende mennesker.
Selvfølgelig var der også helt vildt meget trafik, så jeg endte med at stige ud af bussen 8.03, hvilket var totalt stressende, da jeg skulle gå hele vejen hen til lokale 17, som ligger langt væk. Jeg endte med at være der 8.07, hvilket er to minutter for sent, og overhovedet ikke min stil. Jeg hader sådan noget stress om morgenen. Det resulterede desuden i, at jeg var så udmattet efter hele oplevelsen, at jeg var mega uoplagt under alle tre samfundsfagstimer. Dette skyldtes måske også, at personen jeg sad ved siden af var mega træt, og gabte hvert tredje minut. Men alligevel, så giver jeg offentlig transport og trafikken skylden. Det er ret frygteligt, at det tager dobbelt så lang tid at tage bussen, som at cykle.
Nåh. Men i samfundsfag skete der ikke noget videre interessant.
Da jeg fik fri kl. 11, fandt jeg Iris, og vi gik derefter hjem till hende, efter vi havde været i Kiwi. Her mødte jeg hendes kat Tanja, som var mega lille og hyggelig.
Vi skulle passe hendes søsters lejlighed, fordi der var nogle folk der skulle skifte nogle rør, som skulle lukkes ind. Så vi pakkede katten i dens fancy men upraktiske transportboks, og gik ned til bussen.

Der var en masse mennesker der talte til os, fordi vi havde en kat med. Sjovt som dyr får folk til at snakke. Det var meget hyggeligt.
Da vi ankom spiste vi vores mad, og satte os derefter i sofaen, indtil folkene der skulle skifte rørene bankede på. Herefter sad vi sådan set bare i fire timer og snakkede, og så desuden et afsnit af “Luksusfælden” på TV3, hvilket var en relativt deprimerende oplevelse. Jeg lærte ikke andet af det, end at jeg aldrig skal stifte gæld, da jeg for alt i verden gerne vil undgå at være med i det frygtelige program.

Teknisk set skete der ikke så meget mere end det. Men det var en mega hyggelig dag, selvom konklusionen er, at jeg ikke rigtigt kan lide offentlig transport. Selvom jeg mødte en fra min gamle klasse i bussen på vej hjem, hvilket var awesome, fordi jeg ikke har snakket med hende længe. Desuden var det også rart, ikke at være nødt til at have cykelhjelm på for en gangs skyld. Men ellers var det bare frygteligt.

Til vinter bliver det utroligt trist, da jeg ikke kan cykle samtidig med at der ligger is og sne overalt, hvis jeg altså gerne vil undgå at dø.

Nåh. I morgen er det onsdag, og jeg forsøger at se positivt på dagen, selvom jeg ikke rigtigt kan overbevise mig selv om, at det bliver skide interessant. I geografi skal vi arbejde med vindretningen (wuhuu) og i biologi skal vi lave forsøg. Jeg overlever vel nok.

Hyg jer.
/A

En tanke om “På eventyr med offentlig transport + en kat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.