NORGE 2014!!! – dag 5

HEJ!!!

Det er nu den 11. juli, og vi har været i Norge i 5 dage. (Jeg ved ikke lige hvornår jeg får lagt dette indlæg på bloggen, men det kan også være lige meget).
Vi ankom for nogle timer siden til vores hytte nr. 2 i Bjørkedalen i Møre og Romsdal fylke (det siger jer sikkert ingenting, men det er det nordligste vi har været i Norge hidtil). 
Ordet ‘ubeskriveligt’ bliver i disse senmorderne tider misbrugt så grusomt, at det efterhånden har mistet en del af sin kraft, men hvis det skal bruges om noget her i verden, så kommer det fandme til sin ret her. Her er virkeligt, virkeligt, virkeligt pænt og roligt, fredeligt, idyllisk, stille, flot, fænomenalt koloenormt fucking awesome. Kort sagt, her er ubeskriveligt, for alle de mange tillægsord er slet ikke nok.
Nu fik jeg ikke lige taget nogle ordentlige billeder af udsigten imens solen var fremme, fordi jeg jo var til stede i nuet og alt det, men det må komme en anden dag. Men her er nogle billeder alligevel:
Jeg har fået et værelse helt for mig selv!!!! 
OG der er en hylde til mine bøger!! 
Her er mega fint og fyldt med gamle ting, og døren til toilettet er så lav, at man er i konstant fare for at slå hovedet ind i dørkarmen hver gang man går ind og ud. Men lidt spænding skal man jo have, I ved.
Her er virkeligt awesome, og jeg har lyst til at være her for evigt, men det kan desværre ikke lade sig gøre, så indtil videre må 7 dage være nok. Vi snakker allerede om at tage herhen næste år i to uger, så jeg er lykkelig. 
Her er næsten helt øde (der er andre mennesker, men de er 100 meter væk, og der er en skov imellem os og dem). Perfekt for en person som mig som godt kan lide øde steder hvor der ikke er diverse turister der løber rundt og køber ind hele tiden.
Det er sådan her Norge skal være, og jeg er virkeligt glad for at vi har fundet dette sted. Jeg kan allerede mærke den indre ro strømme ud over alt. (dear god, stop dig selv menneske).. Nej men jeg elsker dette sted.
Jeg overvejer stadig at flytte herop i et halvt år eller et år efter HF, for det kunne da være awesome. Men lad os nu se, 

Nåh, men vi tog afsted i søndags, hvor vi tog færgen fra Hirtshals til Bergen. Turen tog 17 timer, så vi slulle sove på færgen. Heldigvis havde vi en såkaldt “luksuskahyt” hvor der var store vinduer og nogenlunde ok senge + et badeværelse, så det var ok, (hvis vi ser bort fra at hele skibet blev vækket klokken 6 af en irriterende dame i højtaleren, der ville informere os om, at morgenmadsbuffeten var åben… På 4 forskellige sprog…) Nåh, men efter jeg blev vækket klokken 6, valgte jeg at stå op, så jeg kunne se når færgen lagde til i Stavanger. Det var ikke specielt interessant.. Der var noget asfalt og en form for havn, men det var ikke noget der var værd at skrive hjem om (hvilket jeg så alligevel gør nu, så det er faktisk et paradoks af dimensioner). 
Vi ankom til Bergen ved 13-tiden. Derefter skulle vi i et storcenter for at købe internet til mine forældre (det er lettere komisk). Men ret frygteligt at det første vi gjorde i Norge i år, var at være i et storcenter..
Nåh. Derefter tog vi hen til campingpladsen. Vores hytte nr. 1 var ikke noget at råbe hurra for. Men det fungerede da.
Tirsdag var vi inde i Bergen centrum, hvor vi først var oppe på et meget højt fjeld som vi gik ned ad, og derefter gik vi rundt og så på diverse forretninger. Der var frygteligt varmt, så jeg var ikke i specielt godt humør, eftersom der også var rigtigt mange mennesker, som gik i hver sin retning. Storbyer og storcentre giver mig altid panikangst, og specielt den dag ret meget. Men jeg arbejder på det.
Onsdag og torsdag var der også mega varmt, og jeg var alene i vores hytte, imens de andre var ude for at se naturen og dagen efter tage til Bergen igen. Jeg var mega fysisk udmattet efter i tirsdags af diverse helbredsmæssige årsager, så jeg trængte bare til at ligge ned i noget tid. Det var ikke specielt interessant, men det var nødvendigt.
Nu har jeg det heldigvis bedre, og vi er i en meget bedre hytte med meget mere plads, så alt er godt.
De andre købte dette skilt til mig som en form for gave, og det er yderst brugtbart nu, hvor der er skov på begge sider af huset.
Norge er awesome.
Slut.
 Hyg jer.
/A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.