Mandag 2. juni – eksamen, frygtelige sko, dårlige krimiserier og gode mennesker

HEJ!

Det har været en god dag i dag. Jeg er lige kommet hjem, hvilket vil sige at jeg har været ude i samfundet i 11 timer i dag. Uha. Endda iført frygteligt upraktiske sko, som jeg ikke har et billede af, og heller ikke gider at tage et billede af nu, fordi det indebærer at jeg skal rejse mig op. Og det er ikke det værd.
Min hjerne var sådan “ihh altså det var godt vejr i går og hele sidste uge, så nu tager jeg nogle koldere sko på i dag”. Det brugte jeg så hele dagen på at fortryde, eftersom det var skidekoldt at cykle til skole, og der også var koldt inde i drengenes gymnastiksal, hvor vi skulle sidde til skriftlig matematik eksamen. Men det gik på trods af hårde odds som smurt. Jeg kunne finde ud af alle opgaverne, og der var ikke noget jeg som sådan var specielt meget i tvivl om, så jeg er tilfreds. Jeg udnyttede tiden godt, og det hele var meget fint. 
Bagefter snakkede jeg med de andre, sagde “farvel, vi ses aldrig igen” til nogen, “farvel vi ses måske den 23.” og “farvel vi ses om to måneder med mindre jeg ser dig på busterminalen en dag og du efter al sandsynlighed ikke ser mig så hej”. 
Normalt bliver jeg frygteligt nostalgisk og melankolsk når noget slutter, men sådan har jeg det egentlig ikke nu. Det hænger nok sammen med at jeg stadig har to år tilbage af HF, og at jeg heldigvis også næste skoleår skal have timer med nogle af dem, som jeg er blevet gode venner med i år. Det er rart. Men når jeg har været til min sidste eksamen, så bliver jeg nok lidt melankolsk efter al sandsynlighed. 

Nu er 2 ud af 4 eksamener færdige, og med lidt hurtig hovedregning vil det sige, at jeg er halvvejs igennem eksamen for i år. Og så alligevel ikke helt, eftersom matematik nok har været det letteste at komme igennem. På fredag er der psykologi, hvilket er omfattende men som jeg alligevel ikke frygter. Og til sidst er der KS den 23., hvilket er den ultimativt vigtigste eksamen i år. Det er den eneste karakter som kommer til at stå på mit eksamensbevis, eftersom jeg opgraderer både psykologi og matematik til B niveau næste skoleår, og karakteren for C niveau derfor ikke tæler med. 
Desuden er KS bare meget mere omfattende og mere krævende, fordi vi har lært så skide meget i løbet af året, og lærerne er virkeligt gode og kloge, og at de forventer noget af os. Uha. Jeg skal have læst meget op, fordi der er sindssygt meget jeg skal vide, og at selve eksamen varer omkring 40 minutter. Uhhh. Heldigvis har jeg 2 1/2 uge til det, så det bliver ikke et problem. Jeg glæder mig til det.

Nåh, det var et sidespor. Efter eksamen var slut og jeg havde sagt farvel vi ses aldrig igen til folk, cyklede jeg hjem til min gode ven Bokka. Vi snakkede, støvsugede (dvs. at hun støvsugede imens jeg sad og så sjove videoer på YouTube), så Bones, som er en krimiserie der ligger på Netflix, som er meget god underholdning men ikke noget der hverken er rigtigt uhyggeligt eller spændende. Og så spiste vi nudler, og så skete der også det, at jeg spiste 5 BOLCHER MED SUKKER!!!!! Det har jeg ikke gjort i 7 uger, så det var lidt interessant, og så alligevel ikke, eftersom det egentlig ikke var så specielt igen. Men alligevel tillader jeg mig at lave udråbstegn, og her er nogle flere: 
!!!!!!
Derefter cyklede jeg hjem, og nu er jeg lidt træt men glad. Det har været en god dag. 
I går læste jeg Harry Potter and the prisoner of Azkaban færdig, hvilket var meget godt klaret, eftersom den er 435 sider og jeg gik i gang med den tre døgn tidligere. Og på de tre døgn var jeg endda på arbejde to gange, så jeg lavede også andre ting imens (se mig jeg har et liv)
Nu er jeg så gået igang med 4’eren
Harry Potter and the Goblet of Fire
Den er 733 sider lang, så det kommer nok til at tage lidt mere end tre døgn at læse den. Og jeg skal altså også forberede mig til psykologi i stedet for at læse alt for meget i den. I hvert fald noget af tiden. Helst. Men der er heller ikke nogen grund til at overforberede mig, for jeg tror ikke altid det er godt. Men hvad helvede, det skal nok gå som smurt uanset hvad. (Ja, jeg ved at jeg kommer til at klare det godt, og jeg er ligeglad med om det lyder egocentrisk, nåh!!) 
I morgen skal jeg på arbejde om eftermiddagen, og inden det skulle jeg gerne nå ar lave et eller andet fornuftigt. Men lad os nu se. Onsdag og torsdag skal jeg i hvert fald forberede det sidste. 
Nåh. Jeg tror ikke jeg har mere at sige. Nu vil jeg læse.
Hyg jer.
/A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.