Uge 19

Halløj. Nu er det tid til et nyt indlæg! “Wuhuuuu” jubler alle.

Nåh. Men der er sket alt muligt interessant i denne uge! Jeg kan ikke fortælle jer om det hele, da det ville tage for lang tid, men her kommer noget af det:
Mandag startede med, at jeg mødtes med min gruppe, inden vi skulle til vejledning kl. 8.40. Vi havde lavet hvert vores udkast til en fællesfaglig problemstilling (uha), som vi så tog med til vejledningen, og læste dem op for lærerne. Det startede med at en af de andre læste hendes problemformulering op. Jeg syntes at den var ret god, og var egentlig meget overbevist om, at lærerne også ville synes det. Men de var ikke helt så begejstrede som vi havde forventet. Så jeg læste min problemformulering op, hvilket resulterede i, at de så meget entusiastiske ud, og sagde, at det var rigtig godt.
Så vi endte med at vælge at tage udgangspunkt i min (dog med små ændringer). Nu vil jeg ikke virke som en selvglad idiot, men jeg må indrømme, at det var ret awesome, da mine dygtige og yderst kompetente+erfarne lærere syntes at det var godt. Specielt fordi jeg havde arbejdet meget fokuseret og målrettet på det i weekenden.
Resten af mandagen og tirsdagen brugte vi på at arbejde på synopsen, hvilket gik ret godt, og oveni købet var det også hyggeligt. Jeg lærte mange nye ting, bl.a. at kovæltning er en myte eftersom køer ligger ned og sover. (Hvilket jeg stadig er meget rystet over. Har levet på en løgn hele mit liv)
Desuden blev jeg (næsten) tvunget af en i min gruppe til at se et afsnit af “Dybvaaaaad”(ved ikke hvor mange a’er der er i det), eftersom jeg aldrig har set det før, fordi jeg ikke har TV2 Zulu. Det var meget fint, men jeg synes dybest set at det er ret overvurderet og ikke specielt sjovt.
Ellers arbejdede vi selvfølgelig koncentreret på det vi skulle.
Onsdag arbejdede jeg hjemmefra (høhø). I går var en god dag. Først havde jeg matematik, hvilket var mega hyggeligt. Vi fik at vide hvilke datoer der er eksamener, og heldigvis ligger mine meget godt spredt ud over den måned det varer, hvilket er mega heldigt. Dog fik vi også at vide, at der kun er to uger til den mundtlige eksamen i matematik. Det er ikke ret lang tid, men heldigvis er jeg gået igang med forberedelserne i god tid, så det er ikke et problem.
Jeg var også på arbejde i går, hvilket var godt, eftersom jeg lånte to nye og yderst brugbare bøger. Den ene er en bog om Kina, som er meget relevant, og den anden er Fantastic Beasts & where to find them af J.K Rowling. Specielt den sidste er jeg begejstet for, fordi det er en helt ny bog, som biblioteket først fik i går, og at jeg derfor er den første nogensinde der læser lige præcis den. Der er noget mega vildt over bøger der er så nye, at de aldrig har været lånt ud. (Ja, jeg forbeholder mig retten til at flippe ud over sådan en ting)
Desuden havde jeg lige for nogen dage siden overvejet at købe den, men dog ikke gjort det.
Så det er mega heldigt.
Det har generelt været en helt vildt heldig uge, hvor alting er gået som det skulle. Faktisk er jeg generelt blevet 10 gange heldigere efter jeg er stoppet med at spise sukker. Men jeg tvivler stærkt på, om det virkelig er grunden. Lad os bare sige det.
Som afslutning vil jeg offentliggøre “10 mennesker jeg med glæde ville slå med en skovl hvis det ellers var lovligt-listen”. Jeg lavede den for et år siden, og den trænger til at blive opdateret, men her får i den altså:
Og med det, vil jeg ønske jer alle en glædelig weekend.
Hyg jer.
/A

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.