Opdatering på de sidste par dage

Hej!

I fredags regnede det, men det stoppede mig ikke i at tage ud i samfundet. Først var jeg på arbejde fra 9-12, og derefter skulle jeg hjem til Iris, for at se hendes nye lejlighed. Jeg fik den idé at jeg ville gå derhen, eftersom jeg troede jeg havde en klar idé om, hvilken vej jeg skulle gå. Det fandt jeg så ud af, at jeg ikke havde. Jeg gik den største omvej nogensinde, uden at det var meningen, hvilket var røvirriterende eftersom der pludselig var mega varmt, og jeg havde taget varmt tøj på eftersom jeg troede at det skulle regne hele dagen. Smukt. Nåh, men jeg fandt derhen efter omkring 45 minutter, (selvom det burde have taget 15), og så var alt godt. Det var en hyggelig dag. 
Lørdag skete der ikke rigtigt noget, udover at jeg læste en hel bog og ikke gad at sige specielt mange ord til nogen mennesker. Sådan nogle dage er nødvendige ind imellem. 
Søndag var der valgdag, og jeg skulle stemme for første gang. Det gik meget godt. Jeg kunne finde ud af hvordan jeg skulle gøre, helt uden at have læst dette i forvejen!:

Så bliver det fandme også forklaret så en på 2 år kan forstå det. 

Mandag, i går, var jeg først på arbejde i fire timer, og derefter var jeg på Café Kræs med Randi og Bokka, mine to fine venner som jeg ikke har set i et stykke tid. Det var virkelig rart at se dem igen, og jeg opdagede hvor meget jeg egentlig har savnet dem. 

Vi spiste nachos og fik derefter kaffe. Jeg tog ikke et billede af nachos’ene(hvad HELVEDE hedder nachos i flertal??!), men her er et billede af kaffen, hvis I skulle være i tvivl om hvordan sådan noget ser ud:
I dag har jeg lavet ingenting der kan betegnes som værende fornuftigt. Jeg har set Venner, og læst Harry Potter og ellers ikke noget. Jeg havde en plan om at jeg skulle gå i gang med forberelserne til psykologi eksamen i dag, men det blev ikke til noget. Jeg går nok i gang i morgen, og helt sikkert torsdag, eftersom biblioteket er lukket pga. at det er “helligdag”. (Dette får mig til at lyde som et trist socialt tilfælde der tilbringer hele dagen på biblioteket, men det er jeg ligeglad med, så længe jeg bliver betalt for det, nåh) Har det svært med at kalde det for en helligdag, når det har noget med kristendommen at gøre. Nåh, men det kan jeg komme ind på en anden gang. Jeg har ikke mere at sige lige nu. 
Nåh jo, her er til slut et billede af min morgenmad, som jeg lavede i morges (sjovt nok). Jeg havde lyst til at spise noget andet end havregrød, som jeg har spist hver morgen de sidste 6 uger. Så jeg lavede scrambled eggs med vand og en lille smule mælk, og en form for bananpandekager lavet af to bananer , et æg og noget havregryn. Det var meget simpelt men samtidig godt. 

Det er ret underligt at jeg ikke har spist sukker i 6 uger. (Hvilket jeg alligevel har lidt, eftersom jeg har fundet ud af, at der også er sukker i leverpostej.. Der er sukker i alt!) Jeg kan sagtens undvære det, men det er altså ved at blive lidt irriterende at sige nej til kage hele tiden. Jeg tror jeg skal finde en balancegang hvor jeg kan spise en lille smule kage en gang i mellem, uden at det tager overhånd, og det udvikler sig til hver dag. Det burde kunne lade sig gøre.
Nåh, men det var alt for nu.
Hyg jer.
/A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.