Uge 15 – tror jeg

Jeg tror altså nok at det er uge 15 nu, så det skriver jeg, fordi jeg ikke gider at google om det er rigtigt.

Nåh. Men jeg gider ikke at skrive alt muligt pladder lige nu, så her kommer nogle billeder fra ugen.

Min far har fået dette af arbejdet. Der er noget indeni. Gæt selv om det er et påskeæg eller en urne.

Jeg fik en forsinket fødselsdagsgave af nogle af min families venner. Det var mega fint, eftersom den var fancy pakket ind, hvilket signalerede overskud og alt muligt. Den indeholdt pistacienødder, 200 kr., finsk lakrids, heksehyl og en pakke med 10 mars. Uha. Det skal nok ende galt.
Er det ikke smukt? I matematik igår meldte min ven Svane og jeg os frivilligt til at gennemgå opgaven fra i mandags, som handlede om skostørrelser. Spændende. Det resulterede i, at vi fyldte hele tavlen op med diverse udregninger, og at vi opdagede, at vi bør træne vores tavleorden inden den mundtlige eksamen. Men hvad fanden. Vi fik i hvert fald skrevet det hele så stort, at der ikke var nogen af dem nede på bagerste række, som klagede over, at de ikke kunne se hvad der stod. Win win.
Konklusionen på opgaven var, at vi på matematikholdet i gennemsnit bruger størrelse 40 i sko.
Jaja, den kan I jo lige tænke lidt over.
Nu går jeg i seng, for jeg skal på arbejde i morgen.
Farvel
Hyg jer.
/A

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.