Mandag 28. april – sidste mandag i skoleåret

NU er den sidste rigtige mandag i skoleåret slut, og jeg har officielt haft min sidste religionstime i mit liv. Det vil jeg ikke plapre løs om, eftersom det ikke rigtig fører nogen steder.

Dagen startede med at jeg cyklede til skole for første gang i år UDEN vinterjakke! Uha. 
Jeg har en mistanke om at jeg har en form for høfeber, eftersom mit ene øje begyndte at løbe i vand da jeg cyklede. Det var relativt irriterende, og jeg lignede en idiot der græd ud af det ene øje. Desuden er min næse stoppet, hvilket faktisk viser sig at være en positiv ting, da det resulterede i, at jeg ikke kunne lugte den heftige stank af gylle som har været i haven i to dage nu. Wuhuu.
Desuden var der masser af små dyr som valgte at flyve ind i mit hoved både på vej til og fra skole. Det var fandme irriterende.
Ellers er der vel ikke sket noget specielt i dag. Udover at jeg hang ud med rygerne hele to gange i dag. Livet på kanten.
 
Da jeg kom hjem, satte jeg mig ud i haven med mor, og læste det sidste af 1984. Det var en interessant og anderledes bog, og jeg er glad for at kunne sige, at jeg har læst den. Jeg kommer nok ikke til at læse den igen, eftersom den var ret hård at komme igennem. Det har taget mig to uger at læse den, men den var også 330 sider, og der var mange avancerede engelske ord som jeg ikke havde set før. Uden tvivl et stykke god litteratur, som alligvel sætter tanker igang.
Nu er jeg gået i gang med Harry Potter and the Philosopher’s Stone, eftersom jeg i ferien startede på at se filmene. Har set de første fire film indtil videre, og jeg er mega begejstret og entusiastisk omkring det, så nu vil jeg igang med bøgerne.
The Book Thief.
Min fine ven Iris gav mig denne bog i dag, fordi hun var i gang med at rydde op og give 100 ting væk, som hun selv sagde. Det er meget godt for mig, eftersom jeg ikke har købt eller læst den endnu. Har umiddelbart kun hørt gode ting om den, så jeg ser frem til at læse den.
Her den anden dag var der en eller anden der havde brugt min cykelkurv som skraldespand, da jeg holdt udenfor biblioteket. Det var ret interessant, eftersom jeg ikke vidste at min cykelkurv ligner en skraldespand.

 

Det var alt for nu.
Hyg jer.
/A

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.