Lørdag – arbejde og endelig weekend. En slags i hvert fald

Jeg var også på arbejde i dag. Det gik godt. Lørdagsvagterne plejer at være ret stressende, men det var ikke galt i dag. Der var ikke så mange mennesker som normalt, så det var meget fint. Men der rodede alligevel.
Da jeg kom hjem faldt jeg i søvn med en bog oven på hovedet. Jeg vågnede ved, at bogen faldt på gulvet og klappede sammen, hvilket var røvirriterende eftersom jeg ikke kunne huske hvilken side jeg var nået til. Men jeg fandt hurtigt ud af det, så det var egentlig ikke så stort et problem.
Nåh. Men ellers er der ikke rigtig sket noget.
I morgen skal jeg forberede mig til mandag og tirsdag, hvor vi skal skrive synopsis om Kina. Det er årets sidste emne, hvilket vil sige at vi er færdige med at gennemgå alt i kulturfag. Det er underligt. På fredag er timerne aflyst, så er der påskeferie, og så har vi kun én eller to undervisningsdage tilbage med KS, hvor vi nok bare skal snakke om eksamen. I starten af maj trækker vi eksamensemner, og så er alle timer aflyst imens vi skriver synopser.
Dette skoleår er fandme gået hurtigt. Men på samme tid føles det som om at det er en evighed siden at jeg startede. Det er frygteligt så meget viden der er blevet proppet ind i mit hoved de sidste syv måneder. Og det har samtidig været mega hyggeligt, så det er jo win-win. Heldigt at jeg stadig har to år tilbage.
Det bliver underligt, at der er diverse mennesker, som jeg ikke kommer til at se mere. Men sådan er livet. Uha, nu bliver det dybt.
 
 
Nåh. Men jeg har desuden modtaget mit nye (første) Visa Dankort.
Det er røvirriterende at jeg ikke kan lægge et billede ind af det, eftersom jeg har betalt 50 kroner for selv at vælge det billede der skulle være derpå. Det er et billede jeg tog i Norge sidste sommer, og det ser mega fancy ud.
Well. Det kan I ikke bruge til ret meget. Jeg tror bare jeg stopper med at skrive ligegyldige ting nu.
Hyg jer.
/A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.