Torsdag – billeder fra dagen


Nu er det fandme torsdag igen. Hvorfor skriver jeg kun indlæg om torsdagen? Det er da mystisk.
Jeg har været i skole og på arbejde som jeg også har været alle de andre torsdage, så det har jeg ikke tænkt mig at beskrive i detaljer. Til gengæld vil jeg vise en masse billeder af min spændende cykeltur hjem fra skole. Wuhuuuuu, det var lige det I havde ønsket jer

Det var ikke en helt almindelig cykeltur. Eftersom det var godt vejr i dag og jeg havde fri klokken 11, tænkte jeg at der skulle ske noget nyt. Jeg valgte at cykle over Tebbestrup i stedet for bare at køre på Århusvej som altid. Det var mega hyggeligt og idylisk og jeg mødte masser af spændende vilde dyr:
Se hvor idylisk der er!! 
Køerne var meget begejstrede, da jeg cyklede forbi dem. Jeg tror ikke de har så meget indhold i livet. 
Da ieg kom hjem lavede jeg først lektier, og derefter gik jeg ud i det gode vejr og hørte Monte Carlo og læste lidt i Paper Towns. 
Awesome bog.
På arbejdet var der en stor kurv med påskeæg. Det kunne jeg ikke håndtere, så jeg spiste fire indenfor en time, hvilket resulterede i, at jeg ikke havde det så godt. Men hvad fanden. 
Dette billede er virkelig dårligt, men det skal med alligevel, da dette stykke pizza gjorde min dag 87% bedre end den var i forvejen. I frikvarteret klokken 10 sagde min fine ven Svane, som jeg har matematik med denne sætning: “Vil du have et halvt stykke pizza?” Det resulterede i, at jeg blev meget forvirret, og tænkte om der mon var en skummel bagtanke med det. Men nej, det var der ikke, og det fik mig til at indse, at der stadig findes gode mennesker i denne verden. 
Og oveni købet var pizzaen virkeligt god. Den indeholdt gris i diverse forskellige former; gris i strimler, tern, cirkler og pølser. Det var en god oplevelse.
Desuden er jeg blevet god til matematik igen. Havde en mindre krise i forbindelse med at vi er startet på emnet trigonometri, men det er blevet meget bedre. Jeg har besluttet mig for at blive god til alle emnerne, så jeg ikke skal bekymre mig om hvilket emne jeg trækker til eksamen til sommer.
Jeg glæder mig til eksamen. Der er faktisk ikke så længe til. Jeg er mega motiveret for tiden. 

Nu har jeg ikke mere at sige. 

Hyg jer.
/A

En tanke om “Torsdag – billeder fra dagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.