Marts – første indlæg HELE MÅNEDEN!!

Det er torsdag!!!! Igen!!! Det er en hel uge siden jeg sidst har skrevet et indlæg, og jeg beklager meget hvis I har fået ødelagt jeres humør fordi jeg ikke har skrevet nogle nye indlæg. Det beklager jeg meget. 

Det kører i skysovs for tiden, som det gode gamle ordsprog siger. Det har været en virkeligt god dag, hvilket det faktisk altid er om torsdagen. 
Det startede med, at jeg cyklede til skole i morges. Det kørte derud af, bogstaveligt talt, og jeg slog min rekord og kørte hele vejen (10 km) på 22 minutter! Det er ret godt klaret (og så nævner vi ikke noget om, at det skyldes at jeg har en el-cykel og ikke skal gøre andet end at bevæge benene lidt).
Så havde jeg to matematiktimer, hvilket var mega hyggeligt. Det er nogle hyggelige mennesker jeg har matematik med, men det har jeg vist fået nævnt nogle gange nu. Det resulterer nogle gange i, at jeg har det så sjovt at jeg glemmer at koncentrere mig om det jeg burde koncentrere mig om. Men hvad fanden. Og matematiktimerne i dag resulterede også i dette:
(Lad som om at det vender rigtigt, for jeg orker ikke at redigere det nu)
Det eneste af det som jeg tegnede, var de to fine katte, som, hvis jeg selv skal sige det, er yderst kunstneriske. Min fine ven Svane tegnede resten. Ninja Pandaen er en form for portræt af hvordan jeg ville se ud, hvis jeg var en Ninja Panda, og jeg synes den er mega fin. Også selvom det resulterede i, at jeg nu bliver kaldt “Ninja Panda Amanda”. Ihh hvor sjovt, det rimer.

Nåh. Men det var mega hyggeligt at være i skole. Bagefter cyklede jeg hjem igen, sjovt nok, og det var relativt godt vejr at cykle i. Jeg elsker at cykle til og fra diverse steder når solen skinner (bare en lille smule). Der skal ikke mere til at fuldende min dag. (Hold kæft hvor lyder jeg som en lalleglad hippie, men jeg mener det)
Udsigten fra den blå bro
Uhh, jeg skal også lige huske at nævne, at jeg fik 12 i min matematik prøve. Det er awesome, eftersom det betyder, at jeg kun har fået 12-taller i den tid jeg har gået på HF. (Vi får ikke standpunktskarakterer, så den eneste anden karakter jeg har fået, var for min historieopgave som jeg lavede i november. Men jeg kan godt lide at kunne sige at jeg kun har fået 12-taller, fordi det lyder stræber-agtigt) 
Desuden er jeg gået igang med en ny bog:

Fracture, af Megan Miranda.
Jeg har glædet mig meget til at komme igang med at læse den, fordi min fine ven Iris har sagt alle mulige gode ting om den. Og når hun siger at en bog er god, så er den det også. 
Jeg er ikke nået så langt i den, men indtil videre er jeg meget begejstret for den.
Nåh, men jeg var også på arbejde i dag. Det var mega hyggeligt. Jeg mødte min fine ven Irene’s familie, som var på biblioteket for at låne bøger (uha, surprise). De er sådan nogle hyggelige mennesker.
Der var et eller andet danse/synge-arrangement i Kulturhusets sal, hvilket jeg kunne høre meget tydeligt da jeg stod ved vanduatomaten og drak noget vand. Det startede med at de sang Boogie-Woogie. Derefter sang de “Singing in the rain” og jeg følte mig helt inspireret. Dog vurderede jeg at det ville være upassende at begynde at bryde ud i sang og dans i arbejdstiden. 
Efter de havde sunget færdig, begyndte de at klappe af sig selv. Det synes jeg var ret fint. Folk burde klappe noget mere af sig selv i hverdagen. 
På et tidspunkt stod jeg og satte billedbøger på plads, og så var der en mor der sagde dette til sit barn: “Så, nu skal vi til at hjem skattemus”. Skattemus. Skattemus. Skattemus. SKATTEMUS.
HVORFOR?????!!!
Det burde være forbudt VED LOV at kalde sine børn eller NOGEN andre mennesker for “skattemus”. Det burde udløse en meget voldsom straf at bruge det ord. (Som ikke engang kan kaldes et rigtigt ord). 
Jeg skrev om mine frustrationer på Twitter. Det resulterede i, at bibliotekaren som jeg altid har vagt med om torsdagen (og som følger mig på Twitter og læser min blog, hvilket er mega hyggeligt) pludselig kom og sagde “Hej skattemus” til mig, imens jeg var ved at sætte en bog om dinosaurer på plads. 
Det er vist meget godt, at der ikke var nogle lånere der hørte det, da man nok skulle kende sammenhængen for ikke at tro at vi var sindssyge. 
Men alt i alt en mega fin dag. 
I morgen skal jeg først i skole og derefter på arbejde. Jeg skal også arbejde lørdag, hvor der er Kulturhusdag (i hele kulturhuset, surprise) så der kommer sikkert mange mennesker. Men det bliver hyggeligt. Livet er godt for tiden. 
Hyg jer.
/A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.