25. marts – fødselsdag!


Hej! Jeg har fødselsdag! 

Det føles faktisk overraskende fint at være 18. Der er ikke som sådan sket noget helt vildt, ud over at jeg har fået min børneopsparing, og at jeg fik et brev fra Folketinget, som indeholdt en opdateret udgave af Grundloven, samt en opfordring til at deltage i demokratiet. Det er da smukt! 
Dagen startede med at jeg stod op. Surprise. Derefter spiste jeg morgenmad som jeg plejer, og det var en meget normal morgen, eftersom jeg havde valgt at jeg gerne ville vente med at have gaver til om eftermiddagen, og at jeg gerne ville undgå at min familie kom og vækkede mig om morgenen, eftersom jeg synes det er ubehageligt at blive vækket af andre, og jeg ikke bryder mig om, at min morgenrutine skal ændres. 
Derefter kørte min far mig til skole. Da vi kom på motorvejen mødte dette syn os: 

Jeg tænkte med det samme, at det da kunne være sjovt at tilføje et L til sidst. Det havde min far og bror ikke tænkt over, så det udløste voldsomme grin i bilen. Det var en hyggelig start på dagen. 

Så var jeg i skole, hvilket var både hyggeligt og lærerigt på samme tid. Det er altså nogle hyggelige mennesker jeg har kulturfag med. Skoledagen var faktisk så vellykket som den kunne blive, så det var jo godt. 
I den første pause købte Iris kakao til mig, hvilket var en meget godartet handling, og sådan cirka noget af det smukkeste man kan gøre for et andet menneske, uden tvivl.
Derefter lærte vi om Kina, hvilket var vældigt spændende. Det er ret tankevækkende at der er så mange mennesker der er blevet slået ihjel for ikke ret lang tid siden, uden at man har hørt specielt meget om det. Kina er fandme et mystisk land, men det er meget spændende.
Da vi fik fri cyklede jeg hjem, og så havde min mor bagt boller og lavet varm kakao + brunsviger. Det var fandme i orden. 
Man bliver aldrig for gammel til at blive fejret med boller og kakao.
Hun havde også købt blomster til mig. Ihh altså! Det er ikke så tit at nogen forærer mig planter, så det var hyggeligt.
Derefter fik jeg gaver. Det var en rar oplevelse. Normalt bryder jeg mig ikke om at få gaver, fordi jeg synes overraskelser er ubehagelige, og jeg aldrig ved hvordan jeg skal reagere på det. Men jeg klarede det faktisk overraskende godt i dag, og det var ikke ubehageligt. 
Alt i alt har det været en meget bedre dag end jeg regnede med. Ikke fordi jeg regnede med at det ville blive en stor gang lort, men fordi jeg normalt ikke bryder mig om at have fødselsdag. Så jeg er positivt overrasket. 
Desuden har jeg modtaget en masse fødselsdagshilsener, heriblandt hilsener fra folk jeg troede jeg aldrig skulle høre fra igen, hvilket egentlig var meget hyggeligt. Det er rart når folk husker ens fødselsdag. 
Hyg jer.
/A 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.