24. marts – sidste dag som 17 årig

I morgen er min 18-års fødselsdag. Det er vel egentlig den vigtigste af alle fødselsdage, fordi man bliver voksen og ansvarlig. Eller, det går jeg ud fra at jeg bliver. Jeg regner med at vågne i morgen og pludselig være et ansvarligt, voksent og ikke mindst sofistikeret menneske. (Jeg har lov til at leve i troen).

Nåh, men det vil teknisk set også betyde at min barndom officielt er 100% slut i morgen. Nogle vil nok mene at barndommen i dag slutter den dag man fylder 12, men den opfattelse deler jeg ikke. 
Jeg er egentlig ikke så meget i krise over det som jeg regnede med, at jeg ville være, men det kan nå at komme endnu. Men egentlig er der ikke noget uhyggeligt skræmmende ved at blive 18, eftersom jeg tit har det som om at jeg er 57 både fysisk og mentalt. 
I morgen skal jeg i skole og lære en masse om Kina. Når jeg har fri og er helt træt i hovedet efter at have fået så meget viden proppet ind i hovedet i 6 timer, cykler jeg hjem og holder fødselsdag. Min mor har fri og min far arbejder hjemme, så der er sikkert bagt 1000 kg kage når jeg kommer hjem. Og så skal vi have boller og kakao. (Det bliver man ikke for voksen til). Det skal nok blive en god dag.
I dag var en meget almindelig mandag, men den var hyggelig. 
Da jeg havde mellemtimer satte jeg mig et andet sted end jeg plejer, hvilket var meget interessant.
20 meter lige foran en slik og cola og kakaoautomat. Til venstre var der et fysiklokale og til højre var dette:
Udeområdet (dvs der hvor folk ryger) med en fancy form for sø, eller hvad det skal forestille.
Da jeg havde fri gik jeg en ned til et andet stoppested end normalt, hvilket var en interessant oplevelse. Nordbyen er altså et meget pænt sted.(selvom der ser ret uinspirerende ud på disse billeder)
Da jeg kom hjem hørte jeg Monte Carlo med min bror og spiste kage. Derefter kørte vi til Langå Bibliotek, for at hente min mor. Der var mega hyggeligt og pænt. Langå er awesome.
Desuden er der sket det, at vi klippede hunden i går. Eller dvs, at jeg forsøgte på det, og nu ligner den en mishandlet græsk gadehund fra en tv-reklame.
Tro mig, det er værre end det ser ud.
Hyg jer.
/A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.