Tirsdag – “tag bussen til ukendte endestationer-dag”

I dag bevægede jeg mig rent faktisk ud i samfundet, efter at have tilbragt næsten tre døgn på sofaen. 

For noget tid siden, da jeg en dag tog bussen fra skolen og ned til busterminalen(surprise) sammen med en fra mit matematikhold, kom vi til at snakke om, at det kunne være sjovt at have en dag, hvor vi tog alle de busser som vi normalt aldrig tager, og se hvor vi ender henne. Og eftersom vi begge to har fri i denne uge, besluttede vi os for at gøre det i dag. 
Normalt er jeg ikke et specielt spontant menneske, og jeg har det ikke så godt med, når jeg ikke ved hvad der skal ske. Men sådan var det ikke i dag. Vi var mega spontane, og tog den første bus vi ikke kendte endestationen på: 10’eren til Fladbro. 
Fladbro er et fint sted, og vi kørte forbi en masse fancy huse. På vejen tilbage var der en børnehave der også skulle med bussen, hvilket resulterede i, at vi var ved at blive mast ihjel, fordi vi havde valgt at sætte os allerbagerst i bussen, som jo er det sted børnehaverne altid sidder. Men det var hyggeligt. Sjovt som børn altid er fyldt med energi, selvom de lige har gået 20 km i en skov.
Da vi kom tilbage til busterminalen, valgte vi at tage 5’eren mod Agerskellet/Nordskellet. Ikke fordi at vi ikke kender nok til nordbyen, men jeg har altid undret mig over hvor fanden Agerskellet ligger henne. Jeg har faktisk tænkt over det dagligt, hver gang jeg har taget bussen til skole. Det har resulteret i, at jeg havde en meget urealistisk forventning til, hvor ultimativt sejt et sted Agerskellet måtte være. 
Agerskellet kunne ikke leve op til mine forventninger. Det var et jævnt nederen sted, og endestationen ligger lige uden for….. trommehvirvel….spænding…..uhhhh…. EN BANKOHAL!
Derefter tog vi tilbage til busterminalen, og besluttede os for at tage 7’eren til Tebbestrup. Det var en interessant oplevelse, og Tebbestrup er et hyggeligt sted.

Til sidst tog vi 1’eren, og så var jeg hjemme igen, efter en masse nye og spændende oplevelser med offentlig transport.
Hyg jer.
/A

2 tanker om “Tirsdag – “tag bussen til ukendte endestationer-dag”

  1. Jeg mangler ord, men hvis ellers det lykkes mig at skrive videre på min “anmeldelse”, uden at vælte ting (og kaffe) ud over tastaturet af bare mavekrampe og andre kropslige spasmer, så skal det være:

    TROMMEHVIRVEL….SPÆNDING…..UHHH…. EN BANKOHAL!

    Mit humør er vist “back to normal” igen.

    Tak, Amanda 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.