Sjove børnebøger – del 1

Dagens indlæg bliver ret simpelt, i det at det kommer til at bestå af billeder fra denne bog: 

Det er uden tvivl den bedste og mest lærerige børnebog der til dato er lavet, og den er udgivet på alle mulige sprog. Læs den for dit barn, hvis du har sådan et. Eller find et barn et sted, og læs den. 

Og den bedste af dem alle:
Tror ikke der er så meget mere at tilføje. 
/A

4 tanker om “Sjove børnebøger – del 1

  1. Formålet med bogen er 1) At bruge så meget grå farvekridt som muligt 2) At lufte ideen om en fjerklædt elefant 3) At score bibliotekspenge (samme idé kan gennemføres med a) giraf b) savfisk c) Niklas Bendtner 4) At dokumentere to hollandske dyrepasseres weekend i sommerhus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.