Torsdag – kunsten at kunne sige mange ord, om få ting

Det er torsdag i dag! Nææh, det havde I ikke regnet ud!

Dagen startede med, at jeg endnu en gang var på skolen næsten en time før mødetid. Det er lige før, at jeg mistænker mig selv for, ikke at have noget liv. 
Havde to matematiktimer, hvilket var hyggeligt som altid. Generelt har jeg det altid hygegeligt når jeg er i skole, samtidig med at jeg lærer noget, hvilket er meget heldigt. 
Derefter kæmpede jeg mig igennem sneen hen til busstoppestedet, og endte sjovt nok på busterminalen. Der var 20 minutter til at bussen hjem kørte, så jeg valgte at gå i Matas og Føtex, bruge 140 kr., og gå tilbage til busterminalen på 10 minutter! Det var relativt effektivt klaret.
Så kom jeg hjem, og fandt dette sjove billede, som jeg endte med at sidde og grine højlydt af dette billede i nogle timer: 

Mere skal der ikke til for at underholde mig. 
Bagefter kogte jeg endnu en gang noget pasta, som jeg (ADVARSEL: Læs ikke videre, hvis du er helsefanatiker, eller går ind for en sund livsstil!!) spiste med smør og parmesanost. Og fuck, hvor var det det hele værd. Der er et eller andet mega awesome over at spise god (usund) mad. Det bliver man altså et bedre menneske af. 
Derefter tog jeg på arbejde. Bussen var forsinket, og buschaufføren var et forvirret menneske, som hele tiden glemte at sætte folk af, så de blev nødt til at råbe flere gange, om de godt måtte komme af. Jeg sad og udviklede en teori om, at buschaufføren sikkert havde en skummel plan, med at køre os alle ud i skoven, og slå os ihjel én efter en, og derfor ikke ville sætte nogen af. Men sådan gik det selvfølgelig ikke, og alle endte med at overleve.
 Det var en ret almindelig, men hyggelig, torsdagsvagt. Det viser sig, at bibliotekaren som jeg har vagt med om torsdagen, læser min blog. Og hun synes, at den er god! Det er da rart at vide, at der rent faktisk er nogen der læser hvad der står. Vi blev enige om, at jeg er god til at skrive mange ord om ingenting, og at det er en god egenskab at have her i livet.
Jeg vil slutte af med at vise et billede fra en bog, som hed noget med “Dyr og mennesker, vi gør det samme”, eller noget i den stil. Det var en ret interessant oplevelse at ‘læse’ den: 
Hyg jer. 
/A

En tanke om “Torsdag – kunsten at kunne sige mange ord, om få ting

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.