Onsdag – detaljer om min yderst interessante dag

I dag er det onsdag! Surprise

Jeg er i den heldige situation, at jeg ikke har nogle timer om onsdagen dette skoleår, hvilket er en virkelig praktisk ting. Det er ligesom en weekend midt på ugen! Hvis jeg engang bliver magtfuld og får lov til at bestemme ting, vil jeg gøre det til en menneskeret, at have fri hver onsdag.
Dagen startede med, at jeg stod op. Sjovt nok. Så spiste jeg cornflakes, med MASSER af sukker, imens jeg så Go’Morgen Danmark. Det var mega fedt! Selvom jeg nok er kommet til at indtage lidt for store mængder cornflakes på det sidste, hvis man spurgte en fancy ernæringsekspert. Men hvad fanden. Jeg har også fået en vane med at spise ét Kinderæg hver dag, hvilket både er usundt og dyrt, men jeg er overbevist om, at det altså forbedrer mit liv lidt. Og så kan det vel være lige meget, om det ikke er helt sundt. Hvis man ikke må spise Kinderæg, så har jeg ikke lyst til leve i denne verden mere.
Mine forældre kommenterede mit stigende forbrug af Kinderæg igår, og kiggede bekymrede på mig. Det endte dog med, at jeg vandt ved brug af argumentet “Jeg vil have lov at leve vildt og gøre dumme ting i min ungdom, også selvom det er dyrt!”. Og så tror jeg de indså, at der findes værre ting jeg kunne være afhængig af.
Nåh, det var lidt et sidespring. Efter jeg havde spist cornflakes, blev jeg siddende i sofaen. Og der blev jeg siddende i nogle timer, indtil det var middag, og jeg rejste mig op, for at koge noget pasta. Det var for en gangs skyld rigtig pasta, og ikke det der fuldkornspjat. Det var ret godt.
Så fandt jeg en film på Netflix, som hedder “Anklaget”. Den handlede om en far, der blev beskyldt for at have begået incest mod sin datter, og hvor det igennem næsten hele filmen virker som om, at det er noget hun finder på, og at han er udskyldig. Men så (ADVARSEL, AFSLØRING AF HANDLING KOMMER NU, SÅ KIG VÆK HVIS DU IKKE VIL VIDE DET): viser det sig, at han ER skyldig, hvilket var mega uventet og forvirrende. Jeg havde lige fået medlidenhed med ham, fordi jeg var sikker på at datteren løj, men så fik jeg det dårligt med mig selv, fordi han bare var en manipulerende satan.
Bagefter sad jeg noget mere i sofaen. Ja, kort sagt har jeg brugt det meste af dagen på at sidde, men fuck hvor har det været hyggeligt og rart. Onsdag er en god dag.
Da klokken blev 15.30 tog jeg på arbejde. Det var relativt farligt og risikabelt, fordi der lå sne overalt i hele verden.
Der var startet en ny bogopsætter, og jeg fik den vigtige opgave at tjekke om hun havde sat bøgerne rigtigt på plads. Jeg følte mig mega vigtig og magtfuld, men samtidig en smule ond, fordi jeg egentlig ikke bryder mig om at påpege andre menneskers fejl. Men jeg sagde det på en pæn og konstruktiv måde, så hun kunne lære af sine fejl. Og så huskede jeg at rose hende, så det blev til en win-win situation. Det lyder som noget fra en dårlig bog om børneopdragelse…
 
Der skete ikke så meget andet, udover at nogen spurgte mig hvordan man fik kopimaskinen til at virke, hvilket jeg ikke ved noget om, så jeg fik nogle der har forstand på det til at hjælpe. Jeg ville ønske, at jeg kunne hjælpe folk med kopimaskinen, men jeg har aldrig lært hvordan, og det kommer nok ikke til at ske.
Well. Det er begrænset hvor meget mere jeg kan skrive om denne dag, så jeg stopper nu. I morgen kommer der forhåbentlig til at ske flere spændende ting, som jeg kan skrive om.
/A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.