Fredag – på eventyr i Nordbyen og maler-forretningen

Dagen startede med, at jeg tog bussen til skole. Det gik fint, og jeg kom frem til skolen uden at falde og dø. Fredagswin. 

Så havde vi historie, og lærte alt muligt om Al-Qaeda og Osama Bin Laden. Hyggeligt.
Vi fik en time for tidligt fri, fordi vi har for mange timer skemalagt. Her kunne jeg have valgt at tage hjem, men det gjorde jeg ikke.
SSO-skriveugen skulle sættes igang, og selvom jeg ikke skal skrive SSO i år, blev jeg på skolen og ventede i en time sammen med de andre(dvs. Iris) indtil at de kunne få deres problemformulering udleveret kl. 14.30.
Imens vi ventede, sad vi i kantinen og drak varm kakao, eller ‘chokomilk’ som der stod på den fancy automat at det hed. Det var ret hyggeligt, selvom jeg personligt syntes, at det var for dårligt at så lille et glas kakao koster 5 kr, når det ikke engang er fyldt op til kanten.

Jeg var slet ikke klar over, at der kunne være så mange mennesker på så relativt lidt plads, før jeg pludselig befandt mig i en gymnastiksal sammen med alle skolens 2. HF’ere og alle fra HF enkeltfag. Hvilket kort sagt vil sige en hel del mennesker, som til sammen larmede en del. Altså en form for helvede på jord, hvis man spørger mig. Det var ret frygteligt, men jeg kan ikke rigtigt klage, eftersom jeg teknisk set bare kunne have ventet udenfor.
Nåh, men vi slap til sidst væk fra Helvedes forgård. Iris foreslog at vi tog i Eurospar, hvilket jeg var med på, eftersom at der var -40% på alt i butikken, fordi de lukker på søndag. Det er faktisk ret tragisk, men det resulterede i, at jeg købte diverse ting, som jeg slet ikke mangler. Alle mennesker i butikken lignede nogle dyr, der var igang med at samle forråd til vinteren. Jeg skal lige love for, at de gik til den. Men det var meget sjovt.

Iris foran hylden med mel og andre spændende ting^
Bagefter skyndte vi os langsomt hen til busstoppestedet, hvilket resulterede i, at vi ikke nåede bussen. Derfor gik vi i Kiwi, for at købe mælk, og se på hakket svinekød:
Lidt dumt hvis man køber 500 gram kød for 29 kr. når 1 kg også koster 29 kr. Tror de at folk er dumme eller hvad?
 
Vi nåede på mirakuløs vis den næste bus, og kom ned til byen. Vi gik i en fancy butik der solgte en masse forskellige former for maling, hvilket faktisk var meget sjovt. Der var ingen andre mennesker i butikken, og de ansatte så meget overraskede ud, ved synet af hele TO mennesker i deres butik. Der er nok ikke ret mange mennesker, der køber maling i en rigtig farvehandel længere. I stedet tager de nok bare i Silvan.
Maling over det hele
 
Da vi havde købt maling, gik vi hen til Slikkepinden, som var det egentlige formål med det hele. Hvordan skulle vi klare os uden usunde ting?
Jeg var i godt humør, lige indtil jeg trådte ind ad døren til slikbutikken. Hvis jeg troede, at jeg havde befundet mig i Helvedes forgård tidligere på dagen, så kunne jeg godt tro om igen. Der var børn (og voksne mennesker) over alt, gulvet var glat, og jeg troede at jeg skulle dø. Vi endte dog med at klare os igennem det på mirakuløs vis, uden at falde og dø, eller at blive trampet ned af nogle børn.
Derefter var vi i Stereo Studio. Her opdagede jeg, at halvdelen af butikken pludselig er blevet en form for hipster tøjforretning, fyldt med masser af “se mig jeg går rundt med mit headset om halsen og er en hård type” tøj. Det var underligt.
Og bagefter det gik vi ned til vores busser, trætte og mentalt udmattede efter to timers indkøb. Tak til Iris for en awesome og hyggelig dag.
/A

3 tanker om “Fredag – på eventyr i Nordbyen og maler-forretningen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.