Første indlæg! Føtex og chokoladekatastrofen

HEJ!

Dette er første indlæg NOGENSINDE! Jeg vil bruge det på, at fortælle at jeg (endnu en gang) var i Føtex i dag efter skole, sammen med min fine ven Iris (som har inspireret mig til at starte denne blog).
Det er ved at blive en vane, at vi altid tager i Føtex, når vi har fået fri efter at have haft historie. Vi har været så priviligerede, at kunne få et lift ned til byen en del gange her de seneste par uger, af en af de andre fra vores klasse. Det er nemlig det smarte ved, at gå på HF med folk som er ældre end én selv: De har biler, og hvis man er sød overfor dem, er de villige til, at køre én diverse steder hen! Det synes jeg personligt er ret awesome.
Føtex-turen endte med at jeg købte Kinderæg og Marabou chokolade, som kan ses på dette billede, hvis I skulle være i tvivl om, hvordan sådan noget ser ud:

Jeg købte også nogle pølsehorn, men dem nåede jeg ikke at tage et billede af, før de på mystisk vis var forsvundet og blevet spist. Som det også kan ses på billedet, er det ikke en god idé at opbevare varme pølsehorn ved siden af chokolade i sin taske.. Det opdagede jeg desværre først, da det var for sent. Det ødelagde lidt min plan om, at give det væk som en forsinket julegave til min gode ven Rebekka, som jeg skal besøge i morgen. Derfor tror jeg det enten ender med, at jeg selv spiser chokoladen, eller at jeg donenrer det til et af min mors mange bage-projekter. Det fungerer ikke helt at komme med noget chokolade, der ser ud som om, at der har siddet en meget overvægtig person ovenpå det i nogle timer, indtil det er smeltet og har fået en underlig form.
Det var alt for nu. Hyg jer.
/A

3 tanker om “Første indlæg! Føtex og chokoladekatastrofen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.