Filosofiske tanker om islagkage, weekend og gode bøger

Efter jeg kom hjem fra skole og havde været i Føtex, og nået at kaste mig ind i bussen et sekund før den kørte, har jeg ikke lavet så meget andet end at sidde i sofaen.. (Crazy life, I know) Sad og snakkede med min kære broder i nogle timer, hvor vi egentlig bare brokkede os over andre mennesker og samfundets opbygning generelt. Det var ret hyggeligt. Derefter så vi X Factor og spiste foran fjernsynet. Kan det blive mere deprimerende og taberagtigt? spørger den kloge læser. Og ja det kan det, alt afhængig af, hvordan man definerer ‘taberagtigt’. 

Det er denne islagkage, et godt symbol på. Vi er i alt to mennesker, som skal spise den, og nogen vil nok synes, at det er relativt deprimerende at bruge fredag aften på at spise en halv islagkage. Men det synes jeg faktisk ikke. Anthon Bergs islagkage er en af de ting, som ikke kan undgå, at forbedre ens liv lidt. Det er som et stykke af himlen, direkte fra fryseren. Snyd ikke dig selv for livets små glæder!


Nu ser vi Danmark-Kroatien, imens jeg forbereder mig mentalt på, at jeg skal på arbejde i morgen. Men det bliver hyggeligt nok, selvom der altid er masser af mennesker der kommer og spørger efter diverse bøger om lørdagen. På et senere tidspunkt kommer der nok et indlæg om, hvorfor jeg synes biblioteket er et af de bedste steder i verden, for det er det altså.
Bagefter skal jeg hjem til en af mine allerbedste venner i hele verden, som jeg ikke har set i TO MÅNEDER! Det er simpelthen frygteligt, at der er gået så lang tid. Glæder mig til at se hende igen. 
Søndag skal jeg lave lektier, eftersom mine lærere har bedt os om at forberede os grundigt til mandag, hvor der er nogle fancy mennesker der skal overvære undervisningen, og det derfor vil være praktisk, hvis vi har nogenlunde styr på det, og ikke bare siger alt muligt som er forkert. 
Jeg håber også at jeg får tid til at læse i min nye bog, som jeg lige er gået igang med:
An Abundance Of Katherines. 
Har læst fire sider indtil videre, og jeg vidste allerede fra første linje, at jeg elsker den. Men kan man andet end at elske John Greens bøger? 
Der er nu ikke noget der er bedre end en god bog. Altså en rigtigt god bog, og ikke bare en god bog. Sådan en bog, som ændrer ens liv lidt, så det aldrig bliver helt det samme. 

Sådan har jeg det også med The Perks of Being a Wallflower. Den kan jeg ret godt lide. 

Alt for nu.
/A

2 tanker om “Filosofiske tanker om islagkage, weekend og gode bøger

  1. DU skal læse fracture af Megan Miranda OwO (hvis du altså kan overleve at den er engelsk!) livs ændrende bog og FANTASTISK! det er en af mine yndlings bøger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.