Drømmetydning og filosofiske tanker

I nat drømte jeg om skælshampoo. Hvad er grunden til dette, spørger den kloge læser så. Det ville jeg også gerne selv vide.

Jeg kan ikke huske i hvilken sammenhæng skælshampooen kom ind i billedet, og jeg har glemt resten af drømmen. Men jeg er overbevist om, at der er en dybere psykologisk årsag til det.
Her kommer et af mine ultimative yndlingsbilleder i hele verden:
Det minder mig om, at der i morgen er to måneder til, at jeg bliver 18. Og dermed er voksen, ansvarlig, et år tættere på døden, skal betale skat, får lønforhøjelse, kan donere blod og få kørekort. Det lyder ret skræmmende, men heldigvis kender jeg mange mennesker der for længst er blevet 18, og derfor kan rådgive mig til hvordan jeg skal overleve.
/A

3 tanker om “Drømmetydning og filosofiske tanker

  1. Ja alle de MANGE breve hvor man skal tage stilling til ALT!! det eneste gode er at men ikke længer skal have sine forældre til at skrive under på papir… Man kan selv gøre det. Men dagene før og efter min 18 års fødselsdag var et brev helvede. Der var nogle der absolut ville have jeg skulle lave en livsforsikring som jeg kun ville få glæde af hvis jeg blev invalid… for ellers var det penge jeg spare op til mine efterladte.. jeg var 18 selvfølgelig vil jeg da ikke gøre det nemt for dem der er tilbage!!! så jeg har ingen livsforsikring 😉

    1. Nej, det kan sgu være lige meget, for hvis du dør tidligere end planlagt, bliver du jo genfødt som en kat!
      Jeg vidste slet ikke at jeg skulle tage stilling til det nu. Arrhh, alle de forpligtelser!

  2. Det er hårdt at blive 18. Jeg husker det som var det i går. Det var det så desværre ikke. Og ja, der er tusind ting man skal tage stilling til når man er fyldt 18. Det er som om andre mennesker ikke selv kan tænke mere. Man skal tænke FOR dem. ØV. Men det med kørekort og måske også bil, gør jo at man ikke nødvendigvis skal køre med bus eller tog, og sidde sammen med en masse fremmede mennesker. Det KAN godt være en rar fornemmelse.

    God weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.