Her kommer en opskrift på, hvordan man tilbereder denne avancerede dessert, som ser sådan ud når den er færdig:
Fancy, ikke?
1. Åben posen med pulver. Brug evt. en saks, hvis du ikke er stærk nok til at flå den op.
2. Tag en skål med høje kanter. De høje kanter er vigtige, medmindre du gerne vil have et tyndt lag af pulver spredt ud over hele dit køkken.
3. Hæld pulveret i skålen.
4. Find et decilitermål, og mål 2,5 dl mælk af.
5. Hæld mælken i skålen med pulver.
6. Find en elpisker. Sæt piskerisene i.
7. Pisk i 4-5 minutter ved høj hastighed, til moussen har en luftig konsistens.
Herefter har du to valgmuligheder:
8.a) Lad pulvermoussen blive i skålen, og stil den i køleskabet i mindst en time.
8.b) Find fire vinglas, og fordel pulvermoussen i dem, så der ser fancy ud.
Denne meget avancerede og sofistikerede dessert vil gøre dig populær og med garanti give dig nye venner.
/A
Du glemte helt at nævne at vi ikke købte kinderæg 😉
Det er fordi jeg forsøger at fortrænge at jeg ikke har flere.. Vi må snart købe flere Kinderæg!