2 tanker om “jeg har været i netto | 20. december 

  1. Hej! Måske kan du huske, at jeg kommenterede på din blog for efterhånden længe siden – og jeg vil lige sige, at jeg stadig er her og følger med 😉 Din blog er nærmest begyndt at føle som hjem, selvom det lyder lidt underligt, haha. Hvor er det skønt at høre dine tanker og betragtninger fra hverdagen – hav en skøn jul med alt, der hører til. Knus herfra

    1. Hej igen! Du kan tro, at jeg kan huske dig 😀 Hvor er jeg glad for, at du stadig har lyst til at følge med, og at du får noget godt ud af min blog! Dejligt at vide, at jeg har læsere 😀 Jeg håber også, at du får en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår!
      /Amanda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.