Glædelig jul osv. | 24. december

Hej verden.

Så blev det juleaften, og i dag vil jeg ikke udsætte jer for endnu et middelmådigt digt. Jeg vil ikke brokke mig over, hvor meget dårlig julemusik, der findes, og jeg vil heller ikke argumentere for, at julen bare er en social konstruktion, der bidrager til et øget niveau af materialisme og stress i vores samfund. Jeg vil ikke skrive om, eller tænke på, at jeg skal til eksamen d. 4. januar, og jeg vil heller ikke påpege, at jeg på mange måder glæder mig til at nisserne skal pakkes væk igen. I stedet vil jeg minde jer, og mig selv, om at det er et godt og smukt liv, og så vil jeg ønske jer alle en glædelig jul. Må I alle få en behagelig dag og aften, og må I huske på, at julen handler om mere end sovs og gaver.

Hyg jer.

//A

4 tanker om “Glædelig jul osv. | 24. december

 1. Kære Amanda,
  Tak for en skøn julekalender, jeg hver dag har set mere frem til end selv den fineste chokoladekalender eller hyggeligste tv-julekalender. Det har været en fornøjelse at læse med – i julekaldeneren såvel som i de øvrige måneder.
  Jeg ser frem til at følge med i det nye år.
  Smil til dig!
  Laura // LMinside<3

  1. Hej Laura.
   Tusind tak for din søde kommentar. Det gør mig så glad, at du følger med, og at du har kunnet lide julekalenderen! Det motiverer mig til at arbejde på at gøre bloggen endnu bedre i det nye år 🙂
   Godt nytår til dig 🙂
   //A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.