Endnu en gåtur | Tilbage Til Naturen #3

Hej verden. 

I dag brugte jeg en time på at læse avisen imens jeg drak en kop kaffe. Jeg nåede frem til den konklusion, at avisen ikke var særligt god, og at jeg stadig ikke er fan af mandelmælk (hvilket jeg havde hældt i kaffen). 

Derefter tog jeg ud på en gåtur. Samme rute som igår, og alligevel føltes det som en helt anden tur. Det blæste mere i dag og der var højvande, så nogle steder var det svært at komme frem uden at gå direkte i vandet. Men det var meget underholdende, og det symboliserede på sin egen måde, at alting kan se helt anderledes ud den næste dag. 


Da jeg kom hjem lykkedes det mig desuden at læse omkring 15 sider i en af mine nye fancy studiebøger, som omhandler placeboeffekten. Jeg fik også skrevet noter dertil, og jeg lærte noget, så det var en succes. 


Uhh, og jeg gik ned ad denne trappe i dag helt uden at falde og brække halsen, hvilket var en præstation i sig selv. 


Alt i alt en god dag. Jeg tror muligvis, at dette sted gør mig til et bedre menneske, men det kan jeg nok ikke selv vurdere. 

Nåh, I må hygge jer. 

//A 

4 tanker om “Endnu en gåtur | Tilbage Til Naturen #3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.