Hurra 

I dag er en god dag. Vi hører 80’er musik og er i sommerhuset og her er nisser overalt (som vi købte i Søstrene Grene i går, fordi jeg argumenterede for det på en effektiv måde). 

Jeg har fået to kopper kaffe i dag og vi har spist Othello lagkage og romkugler og været på en virkeligt god og flot gåtur på stranden og i skoven. 


Anledningen er, at min mor har fødselsdag. Jeg synes personligt, at det har været en vildt god dag. Specielt efter jeg opgav mine store planer om, at dagen skulle være perfekt. Sådan er det med glæden – den kan ikke planlægges, og den kommer oftest stormende ind ad døren uden at banke på først. 


Jeg har haft en virkeligt god uge, og jeg nyder at kunne tage æstetiske billeder af naturen (og mad) igen. Jeg nyder også bare at eksistere generelt, at gå ture med mig selv og andre, drikke kaffe i hverdagen (hvilket jeg normalt forsøger at undgå) og at se frem til resten af måneden. 

Det er et godt liv, og jeg føler, at alt er rigtigt for tiden. 

Hurra for alting (specielt for romkugler) (i begrænsede mængder) 

/A

En tanke om “Hurra 

  1. Ja den er så uhøflig den glæde, men man kan jo bare ikke forblive sur på den. Med dens charmerende positivitet og livs glæde 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.