Hvis jeg havde verdensmagten..

Set fra et internationalt perspektiv har jeg næsten ingen magt. Men hvis jeg havde så ville jeg indføre følgende love:

1. Bøder (voldsomt store bøder) til folk der smider skrald eller på anden måde forurener naturen med uorganisk materiale der hører til i skraldespandene, som der i øvrigt er MANGE af hvis man kan finde ud af at bruge sine øjne. Og hvis der ikke er en skraldespand, så kan man tage skraldet med hjem og smide det ud der.
(Jeg går meget op i dette emne, jeg har utallige gange taget mine venners/fremmedes skrald med ud af diverse klasselokaler/samlet det op fra jorden, hvis de “glemmer” at tage det med sig. (man skal altså ikke smide skrald hvis man ønsker et varigt venskab med undertegnede).

2. Bøder til samtlige radiostationer hvis de spiller Rasmus Seebach mere end højst én gang om dagen (hvilket kun må være i tidsrummet fra kl. 24-6 om natten, da jeg sover på det tidspunkt). Og en fordoblet bøde hvis de spiller den samme sang mere end én gang.
(det samme gælder for alle Medinas sange – de handler alligevel om samme emne allesammen).

3. De radiostationer der ikke spiller den slags “musik”, skal belønnes med lønforhøjelser og forøget statsstøtte, især hvis de spiller Eva Cassidy, Pearl Jam, Nirvana, Simon & Garfunkel, Pink Floyd, Oh Wonder, The 1975, Metallica, Creed, Depeche Mode, Nephew, Keane, Tina Dickow, U2, Elliott Smith, Snow Patrol, The Killers, The Cure, Alberte Winding, Genesis, Carole King, The Shins og selvfølgelig ABBA! (og Lis og Per)

3. Generelt skal det dog være lovligt for folk at lytte til hvad de vil, jeg går ind for frihed. Dog burde det også give bøder hvis man hører så høj musik i bussen at resten af bussen også kan høre det, især hvis man tager en højtaler med ind i bussen (det er ikke en undskyldning at have drukket, man er altid ansvarlig for sine egne handlinger).

wpid-dsc_2150.jpg

(Her er et billede af min hund som hvalp, da hundehvalpe er meningen med livet)

 

4. Til gengæld burde det være lovligt at have bål i haven dagen lang, det er muligt at røgen forkorter ens liv med nogle år, men det er skide fedt at have bål.

5. Det burde desuden være ulovligt at udnytte ungarbejdere under 18 ved at få dem til at tage lange vagter, som er i strid mod loven. (det har aldrig været et problem for mig personligt, men jeg har hørt det fra mange andre. Desuden skal man ikke overlade hele ansvaret for en butik til en 16-årig, det burde også være ulovligt. Dette er allerede ulovligt, men hvis jeg bestemte, så skulle denne lovgivning implementeres ordentligt så man rent faktisk holdt styr på, om folk overholder loven eller ej.

6. En vigtig ting er, at der skal indføres kønsneutrale toiletter overalt. Jeg kan ikke se den store grund til at det skal opdeles efter køn, det er åndssvagt og gammeldags og det skriger også på, at vi ikke anerkender transkønnede og folk, der ikke ønsker at identificere sig selv med én bestemt kønsidentitet.

7. Der burde også indføres en lov om at ALLE skal bruge cykelhjelm (medmindre de er bilister eller generelt ikke bevæger sig ud af hjemmet). Det er nu og engang sikkerheden der kommer før alt andet, også frisuren. (generelt er det svært at cykle og samtidig bevare den smarte frisure, jeg har i hvert fald opgivet). (jeg har i tre dage ikke brugt min cykelhjelm fordi min bror har ødelagt den (det er en længere historie, men det var ikke bevidst), så jeg går ud fra, at jeg burde give mig selv en bøde)

8. Jeg går desuden ind for, at dyrevelfærdene skal forbedres markant, og at vi desuden skal spise mindre kød, da vi mennesker opfører os som om, at vi ejer hele verden, hvilket vi ikke gør, og dermed tror, at vi har ret til at gøre hvad der passer os, når det kommer til dyr, natur og klima. (jeg burde melde mig ind i Green Peace).

9. Jeg ville desuden tvinge EU til at lave en fælles plan for, hvad der skal gøres for de mange flygtninge, der kommer til Europa. Der skal laves kvoter for, hvor mange de forskellige lande tager hver især, så det ikke bliver ligesom nu, hvor alle lande generelt ønsker at lukke grænserne og lade nogle andre tage sig af problemet. Hvis EU ikke engang kan tage ansvar i sådan en situation, så ved jeg snart ikke hvad meningen er med noget.

10. Generelt går jeg ind for at alle mennesker skal være lige, derfor skal det være ulovligt at forskelsbehandle nogen ud fra deres køn, klasse, religion, hudfarve, etnicitet, vægt, udseende, tøjvalg, og sociale baggrund. Vi er alle mennesker, vi skal give plads til hinanden, ellers ender vi meget hurtigt med at udrydde os selv som race og få et trist liv.

 

11. Flere rettigheder til folk med mentale problemer og psykiske sygdomme. Jeg synes, at Danmark er et godt land ift mange andre lande, men der er mange områder, hvor vi stadig kan forbedre os. Psykisk syge er også mennesker, og de fortjener bedre vilkår end de har nu de fleste steder i verden.

12. Det skal forbydes VED LOV at tage andre menneskers telefoner – det er heldigvis nogle år siden det sidst er sket for mig, men jeg husker tydeligt hvor irriterende det var, især dengang da en “ven” tog den og gemte den og derefter lod mig løbe forvirret rundt for at lede efter den indtil at jeg til sidst fik vedkommende til at give mig den tilbage (hun SAD oven på den!!!). Det skal man heller ikke gøre hvis man ønsker at være venner med mig. Og man skal heller ikke gøre det mod nogen andre, så kommer der bøder!!

13. Adskillelse af kirke og stat, jeg forstår ikke, hvorfor vi ikke for længst har gjort op med det. Og jeg går også ind for, at man først kan blive døbt og konfirmeret når man er mindst 13-14 år, jeg kan ikke se, hvorfor ens forældre skal have ret til at beslutte på ens vegne, at man skal være medlem af folkekirken, uden at man selv får et valg. Ja man kan melde sig ud senere i livet, som jeg selv har gjort, men jeg er træt af, at jeg automatisk er medlem, når jeg ikke selv har besluttet det. Desuden er jeg ikke interesseret i at betale kirkeskat, jeg vil personligt hellere støtte Kræftens Bekæmpelse, Røde Kors eller andre nødhjælpsorganisationer, der rent faktisk gør noget aktivt for at gøre folks liv bedre, og ikke bare fortæller dem, at de skal tro på noget, der står i en gammel bog. (Folk har lov til at være religiøse, men jeg vil have lov til ikke at være det, og desuden burde konfirmationsforberedelsen ligge uden for skoletiden, så man ikke bliver tvunget til at deltage bare fordi, at man er 13, og skal igennem et helvede for at blive meldt ud).

Det var alt for nu. Måske kommer jeg på noget mere på et senere tidspunkt.

Hyg jer.

/A

2 tanker om “Hvis jeg havde verdensmagten..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.