JEG SKAL HAVE EN NY HUND I DAG!!!!!!!!!

Om tre timer skal vi hente den nye lille hund!! Og vi skal have den med hjem!!
Det føles som om, at jeg er seks år og at det er juleaften i dag. Det er længe siden at jeg har været så begejstret for noget. Jeg er mere begejstret nu end jeg var da jeg fik 12 i geografi. Jeg ved ikke om det er godt eller hvad. Men jeg er meget entusiastisk omkring den nye lille hund.

wpid-wp-1439390692698.jpeg

Jeg har masser af planer om at lære den alt muligt som fx at give pote og lade være med at gø i haven. Og måske kan jeg lære den at gø højt hver gang der bliver spillet Medina/Rasmus Seebach i radioen.

wpid-wp-1439390707563.jpeg

 

(Den hvalp vi skal have er den med det blå halsbånd).

Det er underligt at tænke på at for kun én uge siden havde vi stadig Pelle og vi var ikke klar over, at den skulle aflives to dage efter. Vi vidste godt, at det ville være snart, men ikke så snart.
Det føles som om, at det helt vildt længe siden nu, men det er kun fem dage. Samtidig føles det som om, at det er kort tid siden at jeg sidst har set den. Jeg har det stadig som om, at den bare er på en ferie og snart kommer hjem igen. Jeg regner stadig med at høre den vågne op, så snart jeg åbner terrassedøren, fordi den vil ud. Når jeg har været ude og kommer hjem forventer jeg at se den når jeg træder ind ad døren.
Fem dage er rigeligt med tid at undvære en hund. Jeg har ikke lyst til at undvære en hund længere. Jeg kan aldrig få Pelle tilbage, men det er jeg ved at have accepteret. Det var det bedste for den, og det ville ikke have været en løsning at lade den leve videre, hverken for den eller os. Vi gjorde hvad der var bedst for den, og det er jeg glad for.

 

Lige om lidt kører vi af sted mod Sæby for at hente den lille nye hund – hvis navn ikke officielt bliver ‘den lille nye hund’, men derimod “Kalle”. Det var faktisk mig der fandt på det, og det er det eneste navn alle i familien kunne blive enige om. (Jeg synes nu stadig, at den skulle have heddet Preben eller Lars, eller bare Lars Preben. Min bror mente, at den skulle hedde Niller).

Men når vi så kører hjem igen, så har vi en hund. Og hvis vi er heldige bliver den 12-13 år. Tænk lige på, hvor lang tid det er. Til den tid er jeg 31….
Det skal vi ikke tænke på nu. Men det er lang tid. Og det var også lang tid at vi havde Pelle. 10 år. Vi fik den da jeg var 9. Men jeg følte aldrig, at den var en gammel hund på den måde. Den har bare altid været en del af familien (næsten). Og uanset om den så var blevet 15 år, så ville jeg aldrig have været klar til at sige farvel til den. Aldrig. Bare fordi nogen er gammel betyder det ikke, at det er lettere at sige farvel.

wpid-wp-1439390605504.jpeg

Jeg glæder mig til at få den nye lille hund med hjem. I morgen skal jeg være alene med den indtil jeg skal på arbejde kl. 16, og det bliver interessant at se hvordan det går. Jeg kan ikke huske så meget af hvordan det er at have en hundehvalp, da det hovedsageligt var min mor der tog sig af alt det trælse som at stå op med den tre gange om natten, tørre tis/lort/opkast op m.m. Så jeg ser frem til en spændende dag.

Generelt bliver det bare rart at der kommer liv i huset igen, specielt fordi jeg kommer til at tilbringe en del tid hjemme i dette skoleår. Pga. nogle logistiske ting har jeg valgt at tage mine fag i år som flexundervisning, hvilket vil sige at undervisningen foregår over nettet som selvstudie, og at der så er månedlige seminarer på skolen hvor man mødes og taler om hvad man har lært i løbet af de forskellige moduler/kan stille spørgsmål osv. Jeg synes at det fungerer godt indtil videre, og jeg har allerede fået lavet min første engelsk aflevering færdig, selvom den først skal afleveres næste uge. Så jeg er positiv. Udover engelsk har jeg også dansk, og efter jul skal jeg også have kemi og engelsk på A niveau, efter jeg afslutter B niveau i december/januar.
Så jeg synes personligt, at det bliver utroligt rart at vi får den nye hvalp, Jeg skal bare aktivere den rigtig meget så den falder i søvn, før jeg kan få udrettet noget produktivt. Jeg glæder mig lidt til at se om det kommer til at lykkes.

wpid-wp-1439390616534.jpeg

Vi var oppe at se den i søndags (på billede er det teknisk set dens bror man ser, men skidt pyt), og det var en vildt god oplevelse. Det var en god afslutning på sommerferien for os alle, og det var virkelig rart at se hvor glade vi allesammen blev af det.
Måske skulle jeg blive hundeavler i fremtiden, det virker hyggeligt.

 

Nåh, nu skal vi afsted. Når jeg kommer hjem har jeg en hund!!!!

/A

 

3 tanker om “JEG SKAL HAVE EN NY HUND I DAG!!!!!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.