Dramatiske hændelser, jul og snot overalt

Hej verden.
Indenfor den sidste uge, er der sket så meget, at jeg ikke ved om det hele kan være i ét indlæg, men nu får vi se.

Det startede med, at min mor for præcis en uge siden brækkede sit kraveben fordi hun cyklede et sted hvor der var meget glat og ikke-saltet, dvs. cykelstien på vej til Haslund. Det var sådan set et ret voldsomt styrt, og heldigvis kom der ikke nogen biler på det tidspunkt. Ellers kunne det have endt meget værre end det gjorde.
Det underlige ved sådan nogle ting er, at man ikke rigtigt tænker over alt det der kan ske, uden at vi på nogen måde er forberedte på det. Hvilket nok er meget godt, for jeg ville personligt blive sindssyg hvis jeg hele tiden tænkte på alt det der kunne ske med folk.
Men jeg tænker nogen gange på, hvor meget vi (de fleste) tager for givet at være i live. Vi regner automatisk med, at livet bare fortsætter som det plejer. Og jeg siger altid “Vi ses i morgen(/indsæt en valgfri dag)” til folk, men tænk nu, hvis vi ikke ses i morgen?

Nu blev det alligevel filosofisk, og budskabet med det er, at man skal huske at gøre det man gerne vil så snart som muligt, for måske er der ikke noget ‘i morgen’ eller ‘næste år’. (Men jeg vil stadig opfordre alle til at sørge for at have en god pensionsordning, og ikke bruge alle pengene på et eller andet fjollet i stedet, fordi I er bange for at dø). Budskabet er også, at I ikke skal cykle når det er frostvejr.

Tilbage til det jeg egentlig ville sige: Nu hvor min mor ikke kan løbe rundt og gøre alle de ting hun plejer at gøre, har det betydet, at jeg har foretaget mig utroligt mange ting i forhold til hvad jeg plejer. Hvis hun har tabt noget på gulvet, samler jeg det op for hende, da hun ikke kan bukke sig ned og teknisk set ikke kan så meget andet end at gå meget langsomt rundt i huset eller sidde. Desuden har jeg lært at vaske tøj, lægge tøj sammen, rydde op efter folk, bage brunkager, lave julekonfekt og diverse andre ting.
Det vil sige, at halvdelen af familien pt er halv-indvalide, da min bror er blevet opereret i sin arm for halvanden uge siden og derfor heller ikke rigtigt kan noget. Jeg har opdaget, at jeg teknisk set godt kunne arbejde på et plejehjem, dog tror jeg ikke at jeg har tænkt mig at gøre det til en karriere.

DSC_0193

 

Her ses det konfekt jeg lavede i søndags, dog viser dette billede alt det der ikke blev specielt pænt. Den eneste grund til at jeg valgte at dyppe brunkagerne i chokolade, var at jeg havde smeltet for meget chokolade, og ikke går ind for at smide ting ud. Vi får se hvad folket siger til dette, måske bliver det en ny trend.

DSC_0191

I søndags skete der desuden det, at jeg blev voldsomt forkølet. Derfor valgte jeg at drikke hvidløg med kogende vand, da det fik min forkølelse til at gå væk indenfor 24 timer sidste gang jeg prøvede det. Dog skete det ikke helt denne gang, til gengæld lugtede hele huset (og jeg) af hvidløg i en ret lang periode.

DSC_0183

 

(Jeg er lidt i tvivl om hvad jeg vil med dette billede, men det er vel lige meget)

IMG_20141222_110937

I går lavede jeg alt muligt. Først gjorde jeg badeværelset rent, hvilket tog omkring 45 minutter da jeg fandt ud af, at det måske er flere år siden, at nogen har tænkt på at gøre toilettet rent udvendigt og bagpå, så det gjorde jeg. Derefter brugte jeg en halv time på at gøre gulvet rent og fjerne diverse hår der lå overalt, og gøre vasken ren. Det hele endte op med at ligne en reklame for noget fancy rengøringsmiddel.

Efter det tømte jeg opvaskeren, hentede vasketøjet ind og lagde det sammen og så var det min intention at vaske vores hund, det kom dog ikke til at ske, fordi den på daværende tidspunkt var i en dyb søvn, og mine forældre mente at det var synd for den hvis jeg vækkede den..

Så kørte vi ind til byen, hvor jeg først skulle på biblioteket og aflevere nogle bøger jeg havde erkendt at jeg ikke ville få læst nogensinde, og hente endnu en bog om stress. (Jeg har nu lånt i alt 6 bøger om stress, dog skyldes dette ikke at jeg selv har stress, i hvert fald ikke kronisk stress, men at jeg skal skrive SSO om stress hos ungdommen i det senmoderne samfund, hvilket er en god anledning til at låne en masse bøger).

I den forbindelse fik jeg også sagt god jul til min chef og andre biblioteks-mennesker, så det var alt sammen meget godt. Derefter bevægede jeg mig hen til biografen, hvor jeg skulle se Mockingjay part 1 sammen med en af mine HF-venner. Selvfølgelig begyndte det at regne helt af helvede til lige da jeg kom udenfor, og det gjorde det desuden også da jeg skulle hjem igen, og var nødt til at vente en halv time på bussen fordi verden er uretfærdig. Men filmen var god, nu skal vi bare vente et år til at den sidste del kommer, hvilket virker ret dumt. Jeg håber at der er en god grund til at de har valgt at lave den til to film, og at det ikke bare skyldes at de gerne vil tjene flere penge.

DSC_0204

 

Julebelysning på Østervold, som teknisk set ikke kan ses ordentligt fra den vinkel jeg har valgt at tage billedet fra..

DSC_0188

 

Nu er mit næste projekt at læse bøgerne, som min fine ven Iris har givet mig, fordi hun ikke har tænkt sig at læse dem igen, og derfor ikke mente at hun havde brug for dem mere. (Det er fordelen ved at have venner) (Der er også andre fordele end det selvfølgelig, men dem gider jeg ikke at komme ind på nu).

I går aftes fik jeg pakket de sidste gaver ind, hvilket endte op med at jeg har pakket alting ind i meget store kasser og 5-7 lag af bobleplast/pap. Det er ret upraktisk taget i betragtning af, at min mor og bror skal åbne alle deres gaver med én hånd, og at det er deres gaver jeg har valgt at pakke ind på den mest avancerede måde..

DSC_0209

(Dette beskriver meget godt hele situationen)

Nu har jeg brugt 2 timer på at spise to tomater og en avocado, fordi jeg er så forkølet at jeg ikke føler for at spise noget. Jeg kan sådan set heller ikke smage noget, så det er jo timet skide godt med julen.
Pt er mit hoved ved at sprænge i luften af snot, men det er der ikke så meget at gøre ved, for jeg skal ud at lave risengrød og skrælle 30-40 kg kartofler.

Glædelig jul til alle!!

/A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.