Tirsdag – regnvejr, skole, arbejde og bøger over det hele

HEJ! I dag, som den opmærksomme læser måske har opfanget, er det som bekendt tirsdag.
Dagen startede med at jeg vågnede og opdagede at der var skide koldt. Derfor valgte jeg at gå rundt i min morgen/badekåbe-lignende-kåbe-ting lige indtil jeg skulle ud af døren. For en gangs skyld kom jeg afsted 7.20 som er det tidspunkt jeg altid planlægger at skulle afsted på, men det er ikke lykkedes indtil nu.
Nåh, men da jeg kom til skolen gik jeg ind i lokale 17, sagde “godmorgen” til den ene person der sad der inde, og satte mig ned. Derefter begyndte der med nogle minutters mellemrum at komme folk ind i lokalet, som jeg ikke mindedes at jeg havde samfundsfag med. Men jeg tænkte, at det sikkert bare var mig der ikke havde styr på hvem helvede folk var. Så kom der flere folk ind jeg ikke kendte, og så skete der det, at de begyndte at tage deres religionsbøger frem. SÅ blev jeg forvirret. Jeg tjekkede Ludus, og der stod lokale 17. Nu kom der mennesker der også skulle have samfundsfag. Forvirringen begyndte at sprede sig, da folk indså, at dem der allerede sad i lokalet havde tænkt sig at de skulle have religion. Så tjekkede religionsmenneskerne deres skema, og der stod også lokale 17.
Og så indså vi alle, at det var optrapningen på en konflikt. Der var ikke plads til os alle, og nogen blev nødt til at gå væk. (intens underlægningsmusik). 

Derefter skete der det at religionslærer-Birgitte kom ind i lokalet, og derved vandt det andet hold, fordi deres lærer kom først. SATANS! Nåh, men det var helt hyggeligt at se Birgitte igen, og jeg fik næsten lyst til at have religion igen (men kun næsten). Jeg savner KS!!
Men det hjalp ikke så meget på situationen, så vi blev nødt til at gå hele vejen hen til lokale 16…. åh, hvad man ikke gør for at få en uddannelse. Vi sad derinde i omkring 10 minutter, før vi blev sat igang med gruppearbejde, og derfor skulle rejse os op endnu en gang, for at sætte os ind i lokale 15, så alle ikke sad i en stor klump.
Efter al forvirringen gik vi igang med det vi skulle, hvilket var noget vedrørende Gaza konflikten. Det fik mig til at indse, at jeg for helvede bliver nødt til at begynde at følge med i nyhederne. Men det gik meget godt. Vi hyggede os. På et tidspunkt begyndte to i gruppen at diskutere Sex and the City, hvor jeg begår den store fejl at udbryde “Det har jeg aldrig set, jeg synes det er langt ude”. Så kiggede de på mig som om, at jeg var fra Mars. Hvornår lærer jeg ikke at fortælle folk at jeg hader den slags serier/film og at jeg ikke kan lide at købe sko eller shopping generelt??
Nåh, men man skal jo stå ved den man er, og alt det pis, så det er vel fint.

Da jeg fik fri kl. 11 (wuhuu, for en gangs skyld tidligt fri!!), blæste det helt vildt, og min cykel var væltet og alt muligt frygteligt, og det regnede også lidt. Jeg cyklede ned til biblioteket, fordi jeg havde sagt ja til at komme til undsætning, eftersom Børnebiblioteket var ved at drukne i bøger.
Først satte jeg mig ned inde i midten af biblioteket, for at spise min madpakke. IMAG4980.jpg vises
(Og her er et stemningsbillede, som ikke er særlig stemningsfyldt, men fuck it)

IMAG4981.jpg vises
(Og her er et billede af loftet, er det ikke flot???!!)

Nåh, men jeg sad og spiste, og det var ikke fordi der skete noget interessant, men det var meget hyggeligt. Derefter skyndte jeg mig over i Børnebiblioteket, i troen på at der var skide travlt og at der var bøger over det hele, som jeg havde fået fortalt. Men da jeg så kom derned, opdagede jeg at der slet ikke var særlig travlt, fordi alle børnebibliotekarerne åbenbart havde stresset rundt og sat bogvogne op i går.
Bibliotekaren fortalte mig, at jeg i stedet i dag fik æren af at revidere alle 99.4 fagbøgerne (hvilket betyder at jeg skulle se alle bøgerne i den gruppe igennem, og rette dem så de stod rigtigt). Det var mig selv der havde gjort opmærksom på at det stod mega rodet, men jeg havde ikke lige tænkt over at jeg selv skulle få det til at se ordentligt ud.. Men det var faktisk rigtig godt at få det gjort, og det gik meget hurtigere end jeg havde troet. Derefter blev jeg sat til at revidere nogle flere bøger, og det endte med at jeg næsten havde revideret alle fagbøgerne, og rykket rundt på hylderne så det så pænere ud end før. Da jeg havde fri havde jeg det rigtig godt.
Der var sådan en hyggelig stemning på biblioteket i dag. Jeg kan altså virkelig godt lide mit arbejde.

Da jeg kom hjem, efter en lang cykeltur i regn og voldsom blæst, besluttede jeg mig for at lave bananpandekager og se Busters Verden, og drikke en voldsom mængde grøn te. Her er et billede af den hyggelige stund:
IMAG4982.jpg vises

Uhhh, bananpandekager, hvordan kan du spise det, når du ikke spiser sukker eller gluten eller noget andet usundt?!
Jeg har nu æren af at afsløre den fantastiske opskrift, som både er simpel, velsmagende og ikke indeholder underlige ting der er dårlige for kroppen:

2 bananer
4 æg
Evt. kanel og (rigtig) vanille.
IMAG4983.jpg vises

DET ER SÅ SIMPELT!!! Jeg er stadig helt rystet over at det rent faktisk kan blive til pandekager, men det kan det!!! Det er en af de få kage-lignende ting som jeg kan spise, og det er rart.
Desuden er Busters Verden en awesome film. Det er længe siden jeg har set den sidst, så jeg besluttede at det var tid til at se den igen. Og den er bare så hyggelig!!! Man kan lære rigtig meget om livet af den film.

Denne dag har været rar. Folk er så hyggelige for tiden.

Det var alt for nu. Håber I kunne bruge dette til noget konstruktivt, selvom jeg ikke forventer det på nogen måde.

Jo, jeg vil for første gang i denne blogs historie slutte af med et citat fra en bog jeg læste i weekenden, fordi det var en virkeligt fin bog, og noget som alle kender.

“Now that I look back, I don’t know why I was so stressed about it all this time. Funny how sometimes you worry a lot about something and it turns out to be nothing.” 
― R.J. PalacioWonder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.