Skolestart – tilbage til virkeligheden

HEJ!!
Her er et billede af min kat der sover på en sjov måde:

Og her er et billede af min “jeg har glemt min rigtige mappe-mappen”
På dette billede ser det ud som om, at jeg hedder Hamster til efternavn. (hvornår lærer jeg at skrive ordentligt)
Nåh. Men ugen startede med, at jeg mandag morgen vågnede op med 38,5 i feber. Så fik jeg stress, eftersom der på det tidspunkt var under 48 timer til skolestart. Så jeg brugte dagen på at drikke 4-5 liter te og til sidst var jeg så desperat, at jeg endte med at presse 3 fed hvidløg, og blande det i kogende vand, for derefter at drikke det.
Jeg skal ikke kunne sige definitivt om de hjalp, men på mystisk vis vågnede jeg tirsdag morgen og var ret frisk og havde ingen feber, bare lidt ondt i halsen. Så jeg vil på det varmeste anbefale jer alle at drikke hvidløg, hvis I er lidt småforkølede.

Nåh. Men onsdag startede skolen. Jeg stod op 5.45, og endte alligevel med at komme senere ud af døren end jeg havde planlagt. Det gjorde nu ikke så meget. Den første time jeg skulle have var geografi. Jeg havde ikke rigtigt nogle forventninger til hvordan det ville være, eftersom det er 3-4 år siden jeg sidst har haft geografi sådan rigtigt. Men jeg synes det virkede meget godt, selvom jeg ikke er så stor fan af de naturvidenskabelige fag.
Efter geografi var slut kl. 11, havde jeg mellemtimer til 13.30. Dette skoleår er generelt kendetegnet ved mange mellemtimer. Folk jeg kender har op til 4 dage om ugen med mellemtimer, og det er lidt trist, eftersom man så får senere fri. Nåh, men jeg brugte tiden sammen med Svane, som jeg har mange fag med i år, hvilket er awesome. Vi satte os i kantinen ved sofaerne, hvilket viste sig ikke at være skidesmart, eftersom der var mennesker overalt, og det gjorde at vi ikke kunne koncentrere os om at lave geografi. Desuden har jeg en teori om, at ingen mennesker kan koncentrere sig optimalt i en sofa (som ikke engang var specielt god).
Men det var hyggeligt. Vi snakkede med alle mulige folk.
Bagefter havde vi biologi. Det var meget interessant. Vi skulle lave et forsøg om osmose, og det gode ved det er, at læreren forklarede det sådan så jeg forstod hvad vi egentligt lavede. Det er altid en fordel. Vi dissekerede nogle kartofler og puttede dem i saltvand. Spændende
15.20 havde jeg fri efter en lang, men god dag.Og den blev endnu bedre da jeg kom hjem, eftersom min nye computer var kommet. WUHUUU!!!
 
Den er så fancy, at det er helt underligt. Men hvor er det rart med en ny computer som ikke er skide langsom, og løber tør for strøm hvert 5. minut.
I går torsdag var en lang dag. Jeg var ude i samfundet i 12 TIMER I TRÆK!!!!! Det var voldsomt, men det gik meget fint. Da jeg fik fri cyklede jeg direkte ned på biblioteket, hvor jeg heldigvis lige nåede at sidde ned i præcis 17 minutter og spise noget mad, inden jeg skulle møde officielt kl. 16. Jeg nåede oveni købet at drikke verdens mindste kop grøn te. Så det var en succes.
I dag (fredag) mødte jeg kl. 11, og havde to timers samfundsfag. Det var også en succes. Heldigvis er jeg kommet på hold med to af dem fra min eksamensgruppe fra sidste skoleår, og de er nogle hyggelige mennesker, så det er skidegodt. Min lærer virker også meget god, selvom jeg først troede, at han var kursist, fordi han lignede HF-typen (ikke negativt).
Efter det var jeg på arbejde i to timer. Jeg satte omkring 7 vogne op på den tid, og så mødte jeg Iris. Jeg er begyndt at møde hende overalt for tiden. (Hvilket vil sige på skolen, på toilettet, og nu også biblioteket)
Men NU er der weekend. Det er godt, eftersom det har været nogle lange dage, i forhold til hvad jeg er vant til. Men det er virkelig godt at være i gang igen, selvom jeg allerede har fået mange lektier for. Wuhuuu!
HF er et godt sted. Det er skide rart at være igang med noget, som jeg ved, at jeg ikke vil droppe ud af. Dette skoleår bliver awesome.
Hyg jer.
/A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.