Regnvejr, café og biblioteket

Hej verden.
Lige nu sidder jeg på biblioteket, hvor jeg lige er ankommet efter en relativt nederen cykeltur i regnvejr fra skolen og hertil. Nu er der vand overalt, og jeg beder til de højere magter om, at jeg ikke bliver ramt af endnu en forkølelse. Det ville være rart.
Jeg skal arbejde om en halv time, så jeg håber lidt, at jeg når at tørre inden, hvis jeg bare sidder meget stille. Men det sker nok ikke.

IMAG5021.jpg vises

Fredag er en god dag, fordi jeg møder kl. 11, og kun har to samfundsfagstimer. Det var faktisk meget hyggeligt i dag. Samfundsfag kunne godt gå hen og blive det bedste fag i år, eftersom vores lærer er awesome. Han bruger en masse smarte udtryk, og er ikke specielt lærer-agtig. Han siger tit “grineren” og i pausen da jeg og en anden sad og så sjove videoer på YouTube, begyndte han at nævne diverse videoer han mente vi skulle se. Det var interessant.
Så jeg er meget positivt indstillet overfor samfundsfag. (Ikke kun pga. sjove videoer selvfølgelig).

IMAG5020.jpg vises
Jeg ved ikke hvordan jeg vender dette billede om når jeg allerede har sat det ind i indlægget, så screw it. Men dette viser den fancy aftensmad som jeg lavede til mig selv i går da jeg kom hjem fra arbejde. (Det er en omelet, hvis nogen skulle være i tvivl). Jeg blandede spinat i, og det blev relativt godt. Ikke helt så godt som den jeg lavede i sidste uge, men tæt på. Jeg har generelt blandet spinat i mange ting denne uge. (Der er virkelig sket spændende ting, kan jeg sige jer).

IMAG5014.jpg vises
I onsdags var jeg på Café Kræs med Randi og Bokka. (Jeg har rent faktisk et liv, uha). Det var også hyggeligt. Jeg valgte at bestille hvad de på menukortet kaldte en “kold snack kurv” men som i virkeligheden var en tallerken i stedet for en kurv. Dette havde jeg dog regnet ud, da jeg godt kunne tænke mig frem til, at det ville være en lorteidé at putte grøntsager og pesto i en kurv.

Jeg tror ikke der er så frygteligt meget mere at sige, udover at jeg for nogle sekunder siden så min forhenværende tysklærer (en af de mange tysklærere jeg har haft igennem tiderne) gå igennem Børnebiblioteket. Det er faktisk ret ligegyldigt, eftersom han ikke kan huske mig, så jeg ved ikke, hvorfor jeg nævner det i dette indlæg.
Desuden kan jeg informere jer om, at nu hvor jeg har siddet ned i en halv time, er mine bukser stadig ikke på magisk vis tørret og nået tilbage til den oprindelige tilstand.

Og, så tror jeg desuden at jeg snart bliver nødt til at tage en drastisk beslutning, og klippe/file mine negle af (altså ikke helt af, men næsten), eftersom de er blevet så lange at det er begyndt at blive helt skørt og relativt irriterende. Problemet er lidt, at jeg ikke føler for at gøre det, samtidig med at jeg ved, at det vil være mere praktisk. Det er et åndssvagt problem, og jeg dømmer lidt mig selv når min hjerne laver den slags ligegyldige ting til et problem.

Nåh. Nu må jeg hellere rejse mig op, og arbejde i to timer, så jeg kan få fri og komme hjem igen.

Hyg jer.
/A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.