Mandag – psykologi, matematik, måske sidste indkøbstur i Superbest og køb af æg

Nu hvor overskriften er så beskrivende, er selve indlægget næsten ligegyldigt. Men hvad helvede.
Jeg er lige kommet hjem efter en lang dag.
Det startede med at jeg havde psykologi, hvilket var fint nok, selvom min lærer har det med at tale meget længe om et eller andet, hvor det ikke altid er åbenlyst hvad formålet er. Men det var fint nok. Vi lærte om psykologiske metoder, hverdagspsykologi/videnskabelig psykologi osv. Alt muligt fancy. Jeg tror nok det skal blive meget interessant, når vi er kommet ordentligt igang.
Derefter skete det uheldige, at biologi desværre var aflyst i dag, for læreren var på tur med en anden klasse. Øv øv øv.
Så vi satte os op i studieværkstedet/biblioteket, og lavede lektier/sad og kiggede rundt/spillede Tetris og andre produktive ting indtil kl. 13.30. Det var sådan set fint, eftersom jeg fik lavet det biologi som vi har for som “virtuel undervisning” onsdag, hvilket betyder, at jeg kan holde HELT fri på onsdag, fordi geografi også er aflyst. Det bliver skide godt. Måske skal jeg på café med Randi og Bokka onsdag, hvis det ikke kan blive i morgen, fordi Bokka er forkølet. (Alle mennesker i verden er forkølede for tiden. Hele dagen har folk hostet som om at de var ved at dø).
Nåh, men efter at jeg havde lavet alle lektier, havde vi matematik. Matematik-Kirsten fortalte os om tal. Meget avanceret. Hun havde lavet hele to Powerpoints i dagens anledning, som tog så lang tid, at vi ikke nåede alt det vi skulle, og folk derfor havde slæbt deres computere med uden grund. Det er altid rart.
Men det var nu meget fint.

Da jeg fik fri cyklede jeg hen til Super Best. Det var en nostalgisk oplevelse, eftersom de er ved at lave alt muligt om, fordi den skal lukke og laves om til en Kiwi-forretning i stedet for (altså butikskæden Kiwi, ikke en forretning der sælger kiwier). Det er helt trist at den skal lukke. Jeg er jo vokset op med Super Best. Store dele af min barndoms vigtige øjeblikke har udspillet sig i SuperBest.
Nej, men det er stadig trist. Så eftersom at jeg vurderede, at det måske var sidste gang nogensinde at jeg var i Super Best, valgte jeg at bruge en halv time på at gå rundt og se grundigt på ALLE varerne i hele butikken (undtagen de mange hylder med vin, hundefoder og slik). Det var meget interessant.
Uheldigvis havde de kun tre ud af de 5 ting der stod på min huskeseddel, men så måtte jeg jo improvisere. Endte med at købe nogle engangsgafler, fuldkornsmajsmel, spinat, avokadoer, lime og citroner. (Jeg ved, at hele verden sætter stor pris på at vide hvad jeg køber).
Da jeg var færdig i Super Best kørte jeg videre hjem, hvor jeg på vejen stoppede ved Æggedamen (Ja, det er hendes rigtige navn) med den intention at købe 30 æg. Desværre havde hun kun 15, så jeg må tilbage en anden dag i ugen. Men det gik utroligt godt med at købe æg. Hun snakkede ikke i to timer som hun plejer. (Måske fordi jeg havde valgt den taktik at beholde min cykelhjelm på, så jeg så meget travl ud). Det er ikke til at vide.

Nåh. Dette indlæg føles utrolig ligegyldigt, men hvad helvede.
Nu har jeg lige indtaget en grøn smoothie, som i dagens anledning fik lov til at smage voldsomt meget af spinat, eftersom jeg kunne mærke, at jeg var i spinatmangel (det er et ord fra nu af). Her er et billede af situationen:
IMAG5000.jpg vises

Her er et billede af min hund, efter jeg har barberet dens ører, så det ser helt fjollet ud: IMAG4996.jpg vises

Det var alt for nu.
Hyg jer.
/A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.