17. maj – Norges nationaldag nr. 200

Hej!

I dag er det Norges nationaldag nr. 200! Det er en vigtig begivenhed! Det giver mig en frygtelig trang til at komme til Norge igen. Eller ok, jeg har hele tiden lyst til at komme til Norge igen. Faktisk ville jeg helst være i Norge hele tiden, hvis jeg kunne. Men det kan jeg desværre ikke på nuværende tidspunkt.
Nåh. Men der er sket sindssygt meget i denne uge, så derfor har jeg brugt dagen på at gøre hvad jeg ville. Først startede jeg med at se to afsnit af Friends. Derefter gik jeg udenfor og læste starten af “The Running Man” af Stephen King. Den minder mig en del om 1984, men jeg er indtil videre meget  begejstret for den.
Bagefter det kunne jeg mærke, at jeg havde brug for at gøre et eller andet, så derfor besluttede jeg mig for at cykle en tur. Jeg tog mit kamera med, noget sukkerfri Fun Light (som indeholdt for meget Fun Light og for lidt vand), og noget så vildt som… Trommehvirvel…. EN BANAN!
Og så cyklede jeg afsted.

Det var skide idyllisk.
Jeg cyklede til Ørum Kirke, som er et rart og hyggeligt sted, hvor der er en bænk og en yderst prægtig udsigt. Jeg tænkte faktisk ikke på, at jeg sad meget tæt på en kirkegård. Hvilket nok også ville have ødelagt stemningen lidt.
Jeg parkerede min cykel og tog nogle billeder af diverse ting i naturen. Jeg har ikke lige fået set eller redigeret nogle af billederne endnu fra kameraet, men det får jeg vel nok gjort engang.
Efter det sad jeg på en bænk i omkring en time og hørte musik og følte mig naturagtig. Det var lige hvad jeg havde brug for. Det var fandme rart.
Derefter kørte jeg hjem og så nogle flere afsnit af Friends.
Her til aften har jeg været alene hjemme med min bror. Det resulterede i, at vi selv skulle lave aftensmad, hvilket involverede rigeligt bacon og ost.
Man kan ikke se osten, men den er der. Efter at have spist dette, havde jeg lidt lyst til at dø, men så alligevel ikke. Det var det værd. Men nu tror jeg bare, at jeg lever af havregrød det næste stykke tid.
I morgen skal jeg forberede mig til matematik eksamen, som er begyndt at nærme sig. Jeg er ikke nervøs overhovedet, men derfor skal jeg stadig forberede mig rigtigt godt, eftersom jeg virkeligt gerne vil have 12. (Ja, nu sagde jeg det højt, uha). Jeg vil skide gerne have 12, og jeg ved at jeg kan, så jeg har ikke tænkt mig at forvente mindre af mig selv.
Mandag får jeg læseferie officielt, hvilket bliver meget fint. Nu har vi snakket så meget om eksamen i så lang tid, så det bliver rart at komme i gang med det. Jeg har det egentlig ret fint med at skoleåret slutter. Det bliver rart nok med en pause fra det hele. Selvom jeg egentlig synes at ferie er en lidt irriterende ting i længden. Medmindre at jeg kommer til Norge, så er det helt fjong.
Til sidst kommer her resultatet af matematiktimen i torsdags, hvor min ven Svane og jeg tegnede. Først grafer, og derefter en form for væsener. Vurder selv hvad det forestiller.

Transeksuel bjørn og Conchita Wurst lignende person. Smukt ikke?

Hyg jer.
/A

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.