Fredag – succesfuld dag ude i samfundet

HEJ!

Nu kommer der et nyt indlæg! WUHUUU, råber alle!
I dag har været en god dag! Igår var også en god dag. Og det var onsdag også. Så her kommer detaljerede beskrivelser af alle tre dage: 
Onsdag havde jeg endnu en gang fri – det var tiltrængt, efter en lang og hård tirsdag, hvor jeg var i skole fra 8-12 og derefter fra 17.30 til 21.00. Så jeg brugte dagen på først at lave det sidste af vores matematik projekt som handlede om astronomiske afstande. Vi havde lavet udregningerne sammen i skolen i gruppen, og så havde jeg så meldt mig frivilligt til at skrive det ind. Det endte med at tage næsten to timer, fordi jeg også brugte en del tid på at lave et fancy layout, og finde et billede af solsystemet til forsiden. For man skal aldrig undervurdere et fancy layout!!! Hvem ved om læreren tænker “Det ser pænt ud, de skal have 12“. 
Derefter forberedte jeg mig lidt til den fremlæggelse som vi skulle lave færdig til i dag. Men mere om det senere i indlægget. (Uha, trommehvirvel)
Bagefter det læste jeg lidt. Er i gang med en bog der hedder “Speak”, og jeg er ret begejstret for den. Er lidt over halvvejs. Har ikke fået læst så meget på det sidste som jeg gerne ville, eftersom jeg har en travl periode med diverse ting jeg skal. Men det er også meget fint. Man kan jo ikke holde fri hele tiden.
Der skete ikke så meget andet onsdag, men det var lige hvad jeg havde brug for. Fridage skal ikke undervurderes.
Nåh. Torsdag var også en god dag. Jeg cyklede i skole og havde først en matematiktime. Det var relativt ligegyldigt, eftersom vi bare repeterede trigonometri, og jeg har virkeligt skræmmende meget styr på det. Men det var fint. Derefter gik jeg og Svane fra mit matematikhold over til studievejlederen. Det er april, hvilket betyder at skemaerne for næste års HF-enkeltfagshold er blevet fastlagt, og man derfor kan tilmelde sig. Studievejledningen åbnede klokken 10, så vi var der klokken 10, i den tro at vihurtigt  kunne blive færdige og komme tilbage til timen. Men sådan gik det så ikke. Der var fem andre mennesker der var før os, så det tog næsten tre kvarter før det blev vores tur. Men det var fint nok. Vi hyggede os.
Så blev det endelig min tur, og jeg fik lavet mit skema for næste år med hjælp fra den flinke studievejleder.
Matematik B, Psykologi B, Samfundsfag B, Geografi C og Biologi C. 21 timer i alt.
Tre dage til 15.20. Uha da. Det bliver interessant. Men det er fint. Har desværre ikke fri om onsdagen mere, hvilket jeg kommer til at savne. Men man kan desværre ikke have fri om onsdagen resten af livet, og det må jeg erkende. Og det er også fint at få nogle flere timer end jeg har i år. 
Det er relativt upraktisk, at jeg kommer til at have mellemtimer både onsdag og torsdag. Men jeg har en plan om at jeg skal lave alle mine lektier i de timer, så jeg kan holde fri når jeg kommer hjem. Det ville jo være mega praktisk. Men jeg tvivler på at det kommer til at ske, eftersom jeg ikke har været specielt produktiv i mine mandags-mellemtimer i år. Det ville bare være godt hvis jeg kunne få udrettet noget. Vi får se.
Nåh. Men jeg er godt tilfreds med de fag jeg skal have, eftersom det tyder på, at jeg får alle mine timer med folk jeg kender. Det er rart, eftersom det er nogle hyggelige mennesker, og at jeg godt kan lide, at det ikke er alt og alle som er noget nyt. Det bliver et godt år. Tiden er fandme gået hurtigt, og det er lidt trist at dette skoleår snart slutter. Men det bliver også godt at komme i gang med noget nyt.
Nåh. Efter skole cyklede jeg hjem. Cykelstien på Bøsbrovej er blevet renoveret. Renoveret. Kan man sige det om en cykelsti? Nåh. Men det er i hvert fald rart, eftersom jeg længe har brokket mig indvendigt over alle de huller der var i cykelstien. Det er alligevel flot af kommunen at de har hørt mine tanker. Tak for det.
Senere var jeg på arbejde, og derefter cyklede jeg hjem til min ven Bokka. Hun skulle bage muffins til sit dramahold, og havde derfor brug for mig til at smage dem til. Og hvad gør man ikke for sine venner? 
Det resulterede i at vi spiste masser af kagedej, fordi den smagte mega godt uden at blive bagt. Kagedej er godt.
Vi fandt ud af, at det er en meget dårlig idé at mose blåbærerne når man skal lave blåbærmuffins. Dejen blev alt for tynd, og endte med at flyde ud på bagepladen og brænde af. Det skal man ikke gøre.
Blåbærmuffins er ret interessante. De skiftede farve sådan cirka syv gange. Først var de en fin lyseblå farve. Derefter blev de lilla. Så lyserøde. Så grå. Så lidt blågrønne. Så en mørk lilla. Så bagte vi dem. De blev mørkeblå, med et strejf af rød. Det er altså ret mange farver. Ligesom en kamæleon.
Men det var nogle gode muffins alligevel, selvom de fik en sjov farve. Det var en hyggelig aften. Alle fortjener en ven som Bokka.
Så blev det fredag, og da jeg stod op besluttede jeg mig for at det skulle blive en god dag. Og det blev det sjovt nok også. For det meste bestemmer man selv om det skal blive en god eller dårlig dag. 
Jeg cyklede i skole, og så var det mega hyggeligt, hvilket var rart. Vi skulle som sagt fremlægge om den politiske udvikling i Kina efter 1989, og det var ikke helt simpelt. Men vi klarede det, og for lige at blære mig, så synes jeg selv at jeg klarede det virkeligt godt. Jeg sagde kloge ting, og jeg forstod endda hvad jeg sagde, så det var dobbelt win. Og oveni det var jeg faktisk ikke nervøs på noget tidspunkt, hvilket var overraskende, eftersom vi ikke engang havde specielt meget styr på det, i forhold til hvad vi har haft andre gange. Men der var heller ikke nogen grund til at være nervøs, så det var jo fint.
Derefter var jeg igen på arbejde, hvilket var hyggeligt som altid. Derefter cyklede jeg hjem med mor. Det var hyggeligt, eftersom det er sjældent at vi får talt så meget sammen som vi gjorde på den cykeltur. 
Generelt en awesome dag. Det er godt at leve for tiden. 
Hyg jer.
/A

En tanke om “Fredag – succesfuld dag ude i samfundet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.