7. april – sidste rigtige mandag i skoleåret

Denne mandag er den sidste rigtige mandag i skoleåret, hvilket skyldes aflyste timer, påske og trækning af eksamensemner. Det føles underligt. Men jeg synes det blev en awesome sidste-rigtige-mandag. Den har faktisk været virkeligt god.

Det startede med at vi havde religion, hvor vi brugte alle tre timer på at gå igang med vores Kina-synopser, som skal afleveres i morgen. Det gik ret godt. Gruppearbejdet kørte derudad, og det føles som om, at det hele går op i en højere enhed, hvilket er godt når det kommer til tværfaglige projekter.
Nåh. Derefter havde jeg mellemtimer, hvor jeg igen sad sammen med en fra mit kulturfagshold, som jeg snakker rigtig godt med. 
Derefter havde jeg matematik. Vi afsluttede geometri, og gik i gang med årets sidste emne: statistik. Det virker relativt let at gå til indtil videre, så det er meget godt. 
Bagefter cyklede jeg hjem. Det regnede og jeg blev drivvåd, men det var fandme hyggeligt. Da jeg kom hjem lignede jeg en druknet panda, men det var sjovt. Jeg følte mig som en frisk og aktiv cyklist.
Så kom jeg hjem. Min bror ristede noget brød (lyst brød!). Så satte vi os ned, og så tv i omkring tre timer. Det var meget hyggeligt. Kan ikke helt huske hvad vi så, men det var rart.
Ja, generelt har det bare været en rar dag. Det bliver det også i morgen.
Hyg jer.
/A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.