21. april – sidste fridag

Halløj.

Nu er ferien slut, hvilket faktisk er meget fint. Det har været rart at have fri, men jeg kan godt lide hverdagen, så det er fint at skulle igang igen. Skolen starter først på torsdag, eftersom timerne i morgen er aflyst. Så i morgen og onsdag skal jeg arbejde 4 timer hver dag, da jeg syntes at jeg lige så godt kunne komme ud i samfundet og udrette noget, i stedet for bare at sidde og kigge ind i en væg indtil torsdag.
I denne ferie har vi foretaget os så lidt, at jeg næsten ikke kan forstå det. Udover at jeg har arbejdet nogle dage og været hjemme ved min ven Bokka, og vi har haft besøg af familien en dag, så har vi ikke lavet noget. Jeg synes personligt at det har været rart, men jeg kan også få lang tid til at gå med bare at sidde og ja, kigge ind i en væg. Eller tv’et.
Jeg har da i det mindste været udenfor igår og lørdag.
I går cyklede jeg til Langå med min bror. Det vil sige i alt 24 km. Det var ikke specielt hårdt for mig og min elcykel, men min bror var derimod ved at dø op til flere gange. Der var mange bakker. Men det var skidehyggeligt.
Idyllisk, ikke?
Vi var også lige en tur inde i Favrskov Kommune. SPÆNDENDE!
Om aftenen grillede vi og havde aftenbål på vores nye terasse. Det var også meget idyllisk. Selvom der var ret koldt, og der lugtede af røg overalt.
I dag er 6. dag af min sukkerafvænning, og det går strålende. Det går faktisk virkelig godt. Jeg har ikke været ved at falde i på noget tidspunkt. Tværtimod. Selvom det er lidt hårdt når min mor bager, og der breder sig en duft af friskbagte småkager i hele huset. Men det er faktisk helt fint. Jeg føler mig meget mere frisk nu, så det er det hele værd.
Når man ikke må spise sukker, må man tænkte kreativt og finde på noget andet. Jeg læste et sted at man kunne fryse bananer ned og blende dem til is, så det prøvede jeg.
Jeg lærte, at det er en dårlig idé at fryse bananerne med skræl på, eftersom det er næsten umuligt at få lortet af igen. Det resulterede i, at jeg blev nødt til at skrælle de frosne bananer med en kartoffelskræller, og at mine hænder var ved at fryse af.
MEN, de slog mig ikke ud, for det smagte alligevel mega godt. Det er utroligt at frosne bananer kan smage ligesom rigtig bananis.
Jeg lavede også en version med kakao (usødet), hvilket også blev ret godt. Men alligevel er jeg størst fan af den kun med banan.

 

Bananerne skal blendes i ret lang tid, før de får den rigtige konsistens. Men det bliver rigtig godt. Sådan laver man sukkerfri is!
Det er I nok relativt ligeglade med. Men hvad fanden.
Jeg tror ikke jeg har mere at sige.
Farvel.
Hyg jer.
/A

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.