Inspirerende faktorer i hverdagen (eller hvad man kalder det)

Jeg føler mig inspireret lige nu, af flere grunde:

1. En fra mit matematikhold havde sit barn med til matematik i dag. Barnet var nok omkring 4 år gammelt. Jeg kunne se på hende, at hun ikke havde det godt med at være nødt til det, og at hun var ked af at det forstyrrede timen lidt. Men jeg synes det var mega fedt, fordi det viser at hun går op i sin uddannelse. Og hvis der er noget jeg synes man skal have respekt for, er det unge mødre der tager en uddannelse imens deres børn er små. Det kræver fandme noget at gøre det. 
Unge mødre fortjener generelt noget mere respekt, for de er ikke bare nogle uvindende idioter der ikke kan tage ansvar for deres liv(selvom det er sådan de bliver fremstillet i De Unge Mødre). 
2. Indvandrere der kæmper for at klare deres uddannelse godt er mega inspirerende. Jeg kender flere som virkelig kæmper for det, og det er awesome. Dansk er altså ikke et simpelt sprog at lære, og det fortjener al respekt at de arbejder hårdt for at opnå det de vil. Det er sådan nogle mennesker der fortjener at få 12 i alle fag.
Generelt fortjener indvandrere meget mere respekt end de får. Jeg tror folk undervurderer hvor meget de rent faktisk gør for at klare sig godt. Det er mindstedelen som er kriminelle og ude på at udnytte samfundet, og det burde folk huske.
3. Det er awesome når folk tør at indrømme at der er noget de ikke er gode til. Det kræver noget af en at fortælle andre at man har virkelig svært ved f.eks. matematik, og er bange for ikke at bestå. 
4. Samtidig er det også awesome når folk tør at vise, at de er gode til noget uden at føle, at de blærer sig og er egocentrerede. Det er som om at mange føler et behov for at censurere sig selv, når det kommer til hvad de er gode til. Mange tror at man er et egocentrisk røvhul hvis man fortæller andre om sin succes, men sådan er det ikke.

Alt det fik jeg ud af at være ude i samfundet i dag.
Hyg jer. 
/A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.