Weekend og pladder om ugen der er gået

HEJ!

Weekenden slutter lige om lidt. Det har jeg det fint med, eftersom det bliver en god uge, og at jeg godt kan lide hverdagen. I morgen har jeg først en lang skoledag til 15.20. Vi skal lave kulturfags-gruppearbejde synopsis om det emne vi lige har afsluttet; terrorisme. Wuhuu. Det er tredje synopsis vi skal skrive, og det plejer at være lettere stressende men også hyggeligt at lave. Efter det har jeg to mellemtimer, hvor jeg som altid nok ender med ikke at få lavet noget. Derefter er der matematik, hvor vi skal starte på et nyt emne: geometri. Det håber jeg kommer til at gå godt, men matematik er jo et hyggeligt fag.
Når jeg får fri, skal jeg på Café Kræs sammen med mine to fine venner Randi og Rebekka, som jeg ikke har set i en måned. Det er længe siden vi sidst har været på café, og eftersom vi alle tre godt kan lide tanken om, at være typerne der hænger ud på fancy caféer efter skoletid, har vi egentlig en aftale om at gøre det en gang om måneden. Det bliver vi nødt til at begynde at gøre igen. Selvom det hverken er godt for økonomien eller sundheden, men hvad fanden.
I weekenden har jeg lavet SÅ mange spændende ting! Fredag var jeg sjovt nok i skole, hvilket var hyggeligt som altid. Selvom vi så en dokumentar om terrormistænkte der blev torturreret til døde. 
Vejret var godt, og det var en rar dag.
Lørdag var vi i Grenaa for at besøge min bedstemor og bedstefar. Det var hyggeligt at se dem. Mest af alt fordi at de laver god kaffe. Derfor drak jeg omkring fem kopper indenfor en time, hvilket resulterede i, at jeg blev mega frisk og overskudsagtig. 

Bagefter kørte vi ud til min moster og kusine, som også bor i Grenaa. Det var også meget hyggeligt at se dem.
Da vi kom hjem begyndte jeg at læse en af de bøger jeg modtog med posten i fredags:
It’s kind of a funny story, af Ned Vizzini.
Den er 400 sider lang, men virkeligt god og fængende. Det er ikke en bog der gav mig sådan en “OMG dette er den bedste bog jeg nogensinde har læst i hele verden” følelse. Men mindre kan også gøre det. Det var en god bog, og derfor har jeg brugt næsten hele dagen i dag på at læse den færdig. 
Jeg får altid sådan en lidt tom fornemmelse indeni, når jeg har læst den sidste side af en bog. Det føles både godt og trist. 

Uhh uhh, jeg skal også lige huske at nævne, at jeg var ved frisøren i torsdags efter skole. Jeg havde aldrig været der før, men det var et mega hyggeligt sted, hvor de gav mig kaffe imens jeg ventede på at det blev min tur. De gav mig også det nyeste nummer af Se & Hør, som jeg kunne læse, og selvom jeg er dybt imod den slags indholdsløse blade, læste jeg det alligevel, for at få hele frisøroplevelsen med. Det var faktisk hyggeligt nok, men ikke noget der skal gentage sig (medmindre jeg er ved frisøren)
Jeg blev tilfreds med frisuren, og det var ikke ret dyrt. Alt i alt en fin oplevelse.

Jeg har ikke så meget andet at sige, ud over at jeg vil vise jer et eksempel på, hvad der sker når jeg finder billige engelske bøger på nettet:
1400 sider!! Jeg var overhovedet ikke klar over, at en bog kunne være SÅ lang, men jo, det kan den. Det bliver spændende at se, om jeg nogensinde kommer igennem den. 
Hyg jer.
/A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.