JEG ER TILBAGE!

HEJ!

Jeg er tilbage! Både tilbage til bloggen(eller hvad man kan kalde denne side fyldt med pladder), og tilbage virkeligheden, i det at hverdagen startede i dag. Jeg har haft 2 en halv uges ferie, så jeg har været helt nede i gear, og været så afslappet at jeg var bekymret for, om min puls ville ende med at gå i stå. 
Men det gjorde den ikke, så her er jeg. VILD JUBEL!!
Jeg ville have skrevet et indlæg i torsdags om min ferie, og var også gået i gang med at skrive det, men så indså jeg, at jeg ikke gad. Så derfor blev det ikke til noget. Er frygteligt ked af, hvis nogen forgæves har siddet og ventet, og trykket F5 fem gange i sekundet, for at se, om der mon er kommet et nyt indlæg. Men NU er jeg tilbage! Og der kommer måske et indlæg om min ferie senere.
Dagen i dag startede med, at jeg vågnede. OMG surprise! 
Så blev jeg liggende i sengen i nogle timer, og nød at jeg først skulle møde klokken 13.30. Det er faktisk en meget anbefalelsesværdig måde at starte ugen på, efter en lang ferie, skulle jeg hilse og sige. 
Grunden til, at jeg skulle møde sent fremfor klokken 8 som normalt, var at mine tre religionstimer var såkaldt virtuel undervisning i dag. (Hvilket IKKE betyder at man har fri, men at læreren lægger opgaver ind online, som man så skal aflevere). Jeg havde været så fornuftig at lave næsten det hele igår, så jeg behøvede ikke at stå tidligt op og lave det. 
Til middagsmad spiste jeg noget havregrød og noget frisk frugt. (Hvor er det frygteligt, at jeg skriver dette ud til hele cyberspace, for I er jo fløjtende ligeglade med, hvad jeg har spist til middagsmad)
Grunden til dette sunde måltid, er at jeg er begyndt at leve sundt. Jeg har ikke spist kage i TO dage!
Og det går mega godt. Jeg har sagt nej til kage TRE gange indenfor det seneste døgn! Og jeg er ikke ved at dø eller noget. Lever af rugbrød, æbler og kål. WUHUU!!
Nåh. Klokken et cyklede jeg i skole. Det var mega rart, eftersom jeg ikke har cyklet i næsten en hel måned, pga. vejret. Men i dag var vejret virkelig fint. Solen skinnede, og alt var idyllisk. 
Det var helt underligt at være på skolen igen, men det var mega hyggeligt at have matematik igen. Min hjerne endte med at komme til at fungere til sidst, så det var en succes. Og så fortalte nogle af de andre mig om en kvinde, der havde vejet 500 kg, og som blev anklaget for at have dræbt sin nevø ved at have sat sig oven på ham, og mast ham ihjel. Tragisk. Men det endte godt, i det at hun blev frikendt og derefter tabte sig 400 kg. 400 kg! Det er 80% af hendes kropsvægt! Det er fandme godt klaret!
Den lykkelige historie gjorde min dag endnu bedre, for det beviser at man kan hvad man vil. Ihh hvor er jeg dyb.

Derefter cyklede jeg hjem igen, og vejret var blevet endnu bedre, så jeg blev helt glad og smilede til folk. De smilede også til mig, hvilket jeg, da jeg kom hjem, indså nok havde noget at gøre med, at mit hår sad på en meget interessant måde. (Og at jeg højlydt sang med på en alle sange jeg hørte imens jeg cyklede) Men hvad fanden. 
Da jeg kom hjem drak jeg noget Pepsi Max, rengjorde køkkenvasken og vasken på badeværelset(spørg ikke hvorfor, jeg fik bare en pludselig trang til det), og lavede de sidste lektier. Jeg føler at jeg har styr på mit liv for tiden. (Lad os se, hvor længe det holder) 
Nu tror jeg ikke jeg har andet at sige.
Hyg jer. 
/A

Har pyntet min computer. Den er åbenbart stor fan af Rusland. (Hvilket ikke undrer mig, eftersom den er frygtelig at arbejde sammen med)

4 tanker om “JEG ER TILBAGE!

  1. Selvfølgelig er vi ikke ligeglad med, hvad Amanda spiser til middag! Godt du kom igang igen efter ferien. Vi var MANGE som var bekymret for, om du skulle forsumpe fuldstændigt i en hytte i Blokhus, omgivet af fed mad, slik, kage og inaktivitet. Sådan gik det heldigvis ikke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.