Tirsdag – forsinket indlæg om endnu en spændende dag

Igår var det tirsdag, og eftersom jeg har modtaget diverse klager og henvendelser fra folk der var skuffede over, at der ikke kom noget indlæg i går, har jeg besluttet at skrive det nu, selvom det pt er onsdag.

Dagen startede ret tidligt. 5.30. Hvorfor fanden stod du op 5.30, kvinde?, tænker den kloge læser. Og ja kære læser, det er fandme et godt spørgsmål. Jeg kunne have sovet en halv time længere, hvis jeg havde valgt at tage bussen i skole, men det havde noget dybt inde i mig virkeligt ikke lyst til, så jeg stod op 5.30, for at kunne køre med min far, der skulle være ekstra tidligt på arbejdet. Det resulterede i, at jeg var på skolen da klokken var præcis 6.57, og blev mødt af dette syn:

Nej, der var ikke andre mennesker end mig der havde fået den sindssyge idé at være på skolen en time og ti minutter før mødetid. Der var helt stille og tomt overalt, og det var en ret interessant oplevelse. Sådan så kantineområdet ud:
Men når man som mig elsker stilhed og ingen mennesker, så var det mega rart.
Jeg gik over til det lokale vi skulle være i, og sagde godmorgen til rengøringsdamen (som sjovt nok var igang med at gøre rent). Hun blev mega begejstret for at se et levende menneske, hvilket hun normalt nok ikke oplever ret tit klokken syv om morgenen, når hun er igang med at gøre lokale 24 rent. Så vi fik os en sludder om hele verdenssituationen (hvilket vil sige hendes børn, hendes iPhone-afhængighed, og det faktum at tavlen er meget svær at gøre ren for tiden). Det viste sig, at den kære rengøringsdamenogså også går på HF Enkeltfag. Det er da meget sjovt, og faktisk utrolig praktisk. Uddannelse og arbejde samlet i én bygning!
Efter hun var blevet færdig med at rense tavlen og var gået til engelsk-time, satte jeg mig til at læse de 1000 sider vi havde for i samfundsfag og historie, og stregede det over, som jeg tænkte var vigtigt. Håbede at det ville få det til at hænge nogenlunde fast, men det viser sig, at det ikke hjælper at strege tilfældige ord over med henholdsvis en grøn og en blå overstregningstusch, hvis man ikke ved, hvad man leder efter. Husk det, kære læser.
Så startede timen, og jeg lærte alt muligt avanceret historie-halløjsa, og derefter samfundsfag. Tirsdag er altid en hyggelig men også hård dag, fordi vi altid lærer så sindssygt meget. Til sidst skulle vi se et program om 9/11, hvilket ødelagde mit humør lidt, og fik mig til at tænke på, hvorfor fanden mennesker hele tiden har behov for at være i krig med hinanden. Og udenfor så der sådan ud, hvilket kun gjorde det hele værre:

Så havde vi fri, og Iris og jeg skyndte os langsomt hen til nærmeste busstoppested. Der var en halv time til at næste bus skulle komme, så vi gik hen til et andet stoppested, hvor jeg aldrig havde været før. Det var meget interessant. Da vi kom ned til byen, var der tyve minutter før vores busser ville komme, så som altid gik vi i Føtex. Der var ikke sket de store forandringer siden vi havde været der fire dage tidligere, udover den vigtige detalje, at prisen på Kinderæg var faldet med 2.28 kroner. Det var ret godt. Livets små glæder. Og endnu en god grund til at købe Kinderæg.
Udenfor Føtex sad der en mand og spillede et sjovt instrument, som jeg ikke helt ved hvad var. Jeg gav ham ikke engang nogle penge, så det er faktisk en ret ligegyldig detalje.
Efter jeg kom hjem, skete der ikke noget der er værd at fortælle om. Udover at jeg spiste cornflakes.
 
 
Det var hvad jeg havde at sige om tirsdag.
(Jeg skal nok snart skrive et indlæg der rent faktisk handler om et rigtigt emne, i stedet for bare at komme med alle mulige detaljer om de forskellige dage, som dybest set ikke er specielt interessante i sig selv. Selvom jeg faktisk synes det er ret sjovt at skrive alt muligt ligegyldigt shit ned, og sende det ud i cyberspace, så jeg stopper nok ikke med det)
/A
 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.