Lørdag – endnu en indholdsrig dag fyldt med interessante oplevelser

Hej! 
I dag er det lørdag. (Surprise, det var der ingen der havde opdaget)
Først var jeg på arbejde. Havde taget en ekstravagt i voksenbiblioteket, hvilket resulterede i, at jeg blandt andet fandt denne interessante bog:
En travl men god dag på jobbet. Bagefter tog jeg hjem til min fine ven Rebekka. Da jeg ankom til hendes hus, blev jeg lukket ind af hendes mor, fordi hun var i bad. Så gik jeg lidt rundt på hendes værelse, læste i “Håndbogen om katte”, og denne guide til at overleve en eventuel zombieapokalypse: 
Det er det gode ved Rebekka. Hun er ALTID forberedt på, at zombieapokalypsen kan bryde ud hvert sekund. 
Så drak vi kaffe, spiste pasta (rigtig pasta, ikke alt det fuldkornspjat), og så “The Lorax”. Det var en ret hyggelig film, som kort sagt handler om, at det er en dårlig idé at fælde alle verdens træer for at tjene penge. Og så brød de hele tiden ud i sang, hvilket var meget rart. Bagefter så vi nogle afsnit af en serie der handlede om nogle søstre der havde en cupcake-forretning. De var nogle ret anstrengende mennesker at høre på, og efter tre afsnit var det nok. 
Spændende dag i mit spændende liv. Hyg jer.
/A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.